pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Другий щорічний Всеукраїнський бухгалтерський конгрес

Всеукраїнський бухгалтерський клуб “Баланс” за участю провідних спеціалістів міністерств і відомств та науково-педагогічних працівників у галузі обліку представляє 2-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес, який відбудеться 13 - 17 липня, у м. Ялті, готельний комплекс “Ялта-Інтурист”.

Ключові теми 2-го Всеукраїнського бухгалтерського конгресу:

1. Питання ведення бухгалтерського обліку, системи оподаткування, аудиту (внутрішній контроль і внутрішній аудит), підвищення кваліфікації працівників обліку. Усі ці питання вимагають розгляду як з теоретичної, так і з практичної точки зору.

2. Якість матеріалів, що публікуються в українських журналах і газетах з практичного бухгалтерського обліку та оподаткування.

Учасники конгресу отримають найсвіжішу професійну інформацію з перших рук і ознайомляться з найактуальнішими нормативними документами і проектами законів з бухгалтерського обліку і системи оподаткування, а також ознайомляться з програмами щодо підвищення кваліфікації, програмним забезпеченням бухгалтерської, фінансової та правової спрямованості.

Під час Конгресу надається можливість установити прямі контакти з редакціями бухгалтерських видань, розробниками програмного забезпечення, консалтинговими компаніями і колегами.

Відмітною особливістю 2-го конгресу є проведення у його рамках майстер-класів:

для бухгалтерів комерційних підприємств-аналіз фінансової звітності та складання бізнес-планів

для бюджетних організацій-порядок проведення закупівель товарів, робіт та послуг за державні кошти бюджетними установами та організаціями

для агропідприємств-практика використання П(С)БО 30 „Біологічні активи” в діяльності сільськогосподарських підприємств

Кожному учаснику майстер-класу буде виданий сертифікат компанії, яка проводитиме майстер-клас.

У рамках програми Конгресу відбудуться пленарні засідання, у ході яких спеціалісти обговорюватимуть більш вузькі теми, наприклад круглий стіл для тих, хто бажає розвивати бухгалтерський облік, аналіз і аудит в галузі науки.

Запрошуємо вас взяти участь у Конгресі!
(Регламент заходів та вартість участі дивиться у вложених зображеннях)

Щоб зареєструватися вже сьогодні, натисніть тут- http://www.balance.ua/kongress2/index.php або зателефонуйте за номером (056) 370-44-25

Похожие пресс-релизы