pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Стрічка новин Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал"

03.02.2009р. Президент ЗОСППР "Потенціал" П. Ванат взяв особисту участь у засіданні за круглим столом де була презентована Концепція маркетингової стратегії підтримки товаровиробників Запорізької області.

11.02.2009р. Проведено розширене засідання Рад ЗОСППР "Потенціал" та ЗОФР "Про ефективність та достатність заходів, що вживаються владою, з метою виходу з економічної кризи та їх реальний плив на роботу місцевих товаровиробників".

11.02.2009р. За підсумком проведеного 11.02.2009р. розширеного Засідання Рад ЗОСППР "Потенціал" та ЗОФР, було направлено Звернення з відкритим листом до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем'єр-міністра України з вимогами вжити термінових заходів щодо оздоровлення банківської сфери, зокрема стабілізації курсу та відновлення довіри до національної валюти. Забезпечити доступ реального сектору економіки до кредитних ресурсів. Внести зміни до низки Законів України.

13.02.2009р. До центрального офісу УСПП (м.Київ) направлено звіт про виконання Запорізьким РВ УСПП своїх статутних зобов'язань.

16.02.2009р. ЗОСПП(Р) "Потенціал" направлено Звернення до організацій промисловців і підприємців, роботодавців всіх областей України, АР Крим, міст Севастополь і Київ з пропозицією підтримати відкритого листа прийнятого 11.02.2009р. на розширеному Засіданні Рад ЗОСПП(Р) "Потенціал" та ЗОФР до керівництва держави.

24.02.2009р. З метою обговорення окремих питань у сфері економіки, підприємництва, охорони праці та формування думки роботодавців з питань, що обговорювалися, заступник виконавчого директора ЗОСППР «Потенціал» В.Растворов взяв участь у семінарі "Школа виживання в умовах економічної кризи", який відбувся в м. Києві за ініціативи УСПП.

лютий 2009р. До територіальних Союзів промисловців і підприємців та роботодавців були направлені інформаційні листи з інформацією про прийняте рішення розширеного засідання від 11.02.2009р. Рад ЗОСППР "Потенціал" та ЗОФР, і було запропоновано відпрацювати спільні рішення з питань виходу з економічної кризи.

лютий 2009р.Заступник виконавчого директора ЗОСППР "Потенціал" В.Растворов та провідний спеціаліст ЗОСППР "Потенціал" О.Меркулова протягом лютого 2009 року прийняли участь у засіданнях обласної та міської Координаційних рад з питань розвитку підприємництва з метою отримання необхідної інформації та матеріалів для удосконалення подальшого розвитку підприємницької діяльності членів Союзу та захисту їх прав і законних інтересів.

02.03.2009р. В рамках постійної роботи ЗОСППР "Потенціал" над програмами енергозбереження в регіоні, до мерії м. Запоріжжя направлені пропозиції по модернізації систем електроприводу Міськводоканалу
02.03.2009р. Згідно п.4. Рішення Ради ЗОСППР "Потенціал" від 11.02.09р., членам Союзу направлені відповідні документи для оплати заборгованості по членських внесках

02.03.2009р. Згідно Рішення Ради ЗОСППР "Потенціал" від 11.02.09р. щодо створення на сайті ЗОСППР „Потенціал" ( у режимі оп-ііпе) постійного банку даних: а) неліквідів ТМЦ; б) вільних ресурсів ТМЦ; в) вільних виробничих потужностей; г) вільних фахівців та робітників, членам Союзу запропоновано надати Виконавчий дирекції Союзу необхідну інформацію

02.03.2009р. Перша в 2009 році координаційна нарада Віце-президентів ЗОСППР "Потенціал" запланована на 11.03.2009 року, про що повідомлено всіх учасників наради.

03.03.2009р. Віце-президент - Виконавчий директор ЗОСПП(Р) "Потенціал" Пилипенко А.П. 03.03.2009р. на урочистому засіданні привітав Орджонікідзевський район з приводу його 70-річчя

04.03.2009р. Відбулося перше засідання робочої групи експертів під головуванням виконавчого директора ЗОСППР "Потенціал" А.Пилипенка, на якому були проаналізовані пропозиції і зауваження членів ЗОСППР"Потенціал" до проекту Закону України "Про збір з реалізації" та погоджено підсумковий документ - Висновок з докладним постатейним аналізом законопроекту. Виконавчий дирекції ЗОСППР "Потенціал" доручено направити відпрацьовані документи до ДПА України та Запорізькій області, Федерацію роботодавців України,Запорізьку облдержадміністрацію, Запорізькі обласну та міську Ради.

04.03.2009р. Почала роботу галузева експертна комісія з метою визначення думки членів ЗОСПП(Р) "Потенціал" щодо врахування їх інтересів та прав на етапі проведення експертизи законодавчих та нормативно-правових актів

05.03.2009р. Віце-президент - Виконавчий директор ЗОСПП(Р) "Потенціал" Пилипенко А.П., прийняв участь у засіданні робочої комісії Запорізької обласної Ради, щодо вивчення соціально-економічної ситуації на КП "Запорізький титано - магнієвий комбінат" та розробки пропозицій щодо вирішення проблемних питань підприємства.

05.03.2009р. Здійснено сприяння у налагодженні взаємовигідних контактів члена ЗОСППР "Потенціал" ООО"Метпромстрой ХI" з іншими членами Союзу.

05.03.2009р. ЗОСППР «Потенціал» виклав свою позицію щодо проблем у відносинах ДПА та підприємств та надав відповідні пропозиції на засіданні Громадської ради при Запорізький ДПА

05.03.2009р. Стартувала програма ЗОСППР "Потенціал" по наданню практичної допомоги безробітним кваліфікованим кадрам у працевлаштуванні

Виконавча дирекція ЗОСППР "Потенціал"

Похожие пресс-релизы