pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Нові пакети КРЕДОБАНКу для малого бізнесу враховують потреби клієнтів

На прикінці серпня в КРЕДОБАНКу запроваджено нові пакети для клієнтів малого бізнесу, а саме: «Стартовий для Малого Бізнесу», «Підприємливий», «Прибутковий» та «Мультивалютний».
Нові тарифні пакети відрізняються кількістю платежів, які надаються безкоштовно в межах пакету, вартістю готівкових операцій, а також вартістю абонплати за здійснення операцій в системі «Клієнт-Інтернет-Банк». Це дозволить клієнту обрати саме той пакет, який відповідає його потребам та виду діяльності.
Так, в пакеті «Підприємливий» для клієнтів — фізичних осіб-підприємців, що переважно користуються гривневим рахунком і здійснюють готівкові операції, було знижено тарифи за отримання та внесення готівки на поточний рахунок, а також включено 5 безкоштовних платежів.
В пакети «Прибутковий» та «Мультивалютний» додано послуги відкриття та обслуговування корпоративної карти, а також змінено вартість обслуговування «Клієнт-Інтернет-Банк» та ведення функціонуючого валютного рахунку.
— Нові пакети послуг для клієнтів малого бізнесу, — зазначає в.о.Директора Департаменту малого бізнесу Соломія Говоруха, що ще не користувалися послугами КРЕДОБАНКу — розроблені з урахуванням потреб різних груп малих підприємств і дозволять клієнтам швидко зорієнтуватися у виборі оптимального пакету послуг.
Особливістю впроваджених пакетів є те, що вони дозволяють клієнтам активніше користуватися системою дистанційного доступу «Клієнт-Інтернет-Банк» КРЕДОБАНКу – IFOBS. Це відбулося за рахунок зміни механізму тарифікації та зниження вартості користування, і покликано популяризувати систему дистанційного обслуговування серед клієнтів.
— Крім цього, впроваджений нами пакет «Стартовий для МБ» повинен зацікавити представників малого бізнесу, — додає Соломія Говоруха, - адже вартість відкриття рахунку в цьому пакеті акційна та складає 1 гривню. Також протягом перших трьох місяців вартість щомісячного обслуговування такого пакету складає 1 гривню. Це зроблено для того, щоб нові клієнти змогли ознайомитися з послугами КРЕДОБАНКу та оцінити якість обслуговування в його установах.

Похожие пресс-релизы