Програма лояльності від АгроКомБанк – знижка на комісію за випуск банківської гарантії

Тільки в період з 18 червня по 31 серпня 2014 АгроКомБанк пропонує суб’єктам малого та середнього бізнесу взяти участь в програмі лояльності та отримати значну знижку на комісію за випуск банківських гарантій.

Умови програми лояльності розповсюджуються на будь-які види банківських гарантій, що надаються в АгроКомБанк, на користь Ваших партнерів по бізнесу, а саме, тендерні, платіжні, гарантії виконання, гарантії повернення авансових платежів або гарантії для забезпечення цивільної відповідальності туроператорів / тур агентств. Звертаємо Вашу увагу на те, що обмежень по сумі та терміну дії банківських гарантій, отриманих в АгроКомБанк немає.

За умовами даної програми, за кожного нового клієнта, який отримає банківську гарантію в АгроКомБанк за Вашою рекомендацією, Ви отримуєте знижку в 10% від вартості комісії за випуск банківської гарантії. А в разі отримання банківської гарантії в АгроКомБанк іншими учасниками конкурсних торгів, які не являється клієнтами Банку, за Вашою рекомендацією, Ви здобуваєте знижку в розмірі 30% від суми комісійної винагороди Банку за випуск банківських гарантій.

Довідка:

АгроКомБанк – універсальний банк з 20-річним досвідом, що надає повний спектр банківських операцій для фізичних та юридичних осіб з 1993 року. Національне рейтингове агентство «Рюрік» присвоїло банку високий національний рейтинг на рівні «uaBBB» інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний» та рейтинг надійності вкладів на рівні r4+.