pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Якість продукції ЗАТ «Молочний альянс» підтверджено результатами незалежних досліджень

Упродовж 2009 року різноманітні зразки молочної продукції холдингу «Молочний альянс» неодноразово тестувалися незалежними лабораторіями, зокрема, «Укрметртестстандарту» та Центру незалежних споживчих експертиз «Тест». Результати незалежних досліджень засвідчують її відповідність державним стандартам якості та маркування харчових продуктів.

За даними дослідження «Укрметртестстандарту», проведеного в липні-серпні цього року, масло ТМ «Яготинське» цілковито відповідає державним нормативам щодо якості харчових продуктів. Отримані дані особливо важливі з огляду на те, що 44 зразки молочних продуктів з 70 відібраних для дослідження були визнані фальсифікатом через вміст консервантів, штучних барвників, яких згідно із законодавством не повинно бути в молочних продуктах. Так само деякі виробники зловживають використанням рослинних жирів для здешевлення продукції, але про їхній вміст у продукті на упаковці не повідомляють. Втім, хоча використання замінників молочних жирів і не заборонено законодавством, за умови відповідного маркування упаковки, експерти звертають увагу, що такі продукти навряд чи можна визнати цілковито безпечними. Соя та пальмове масло, що використовуються в якості рослинного жиру в молочній промисловості, часто мають невідоме походження, або вироблені хімічним шляхом.

Останнім часом особливу увагу експертів та споживачів привертають сири вітчизняного виробництва. У серпні 2009 року лабораторія Центру незалежних споживчих експертиз «Тест» провела дослідження 8 торгових марок сиру «Російський», серед яких - тверді сири виробництва холдингу «Молочний альянс» - продукція ТМ «Молочний Шлях», ТМ «Славія». Експерти центру визначали наявність шкідливих бактерій, рослинних жирів, ГМО, а також тестували зразки продукції за органолептичними показниками. В результаті сир ТМ «Славія» отримав оцінку «відмінно», а сир ТМ «Молочний шлях» - «добре».

Якість твердого сиру цього року двічі ставала головною темою телепрограми «Знак якості», яка базується на незалежному конкурсі товарів – дегустації споживачів, лабораторному аналізі продукту, експертній оцінці спеціалістів. Генеральним партнером програми, який забезпечує лабораторні дослідження, виступає Держспоживстандарт України. У випуску програми, присвяченому сиру «Мармуровий», продукція ТМ «Славія» посіла перше місце, отримавши найкращі результати на всіх етапах тестування. Так само найвищою виявилась оцінка продукції ТМ «Славія» серед сирів «Звенигородський», яку визнано головним переможцем конкурсу програми. Сир ТМ «Молочний шлях» серед сирів цього виду посів друге місце.

Почесне перше місце посів сир «Російський» ТМ «Молочний шлях» і в російській телепрограмі «Контрольная закупка», де йому довелося конкурувати з сирами російських та білоруських виробників. Зважаючи на суворіші в порівнянні з Україною вимоги щодо якості молочної продукції, визнання сиру ТМ «Молочний Шлях» є вагомим доказом його якості та безпеки.

«Місія холдингу – виробляти здорову продукцію для здоров’я нації, - зазначає Сергій Вовченко, генеральний директор ЗАТ «Молочний альянс». – Незважаючи на те, що в кризових умовах собівартість випуску всіх видів молочної продукції зростає, наша позиція щодо використання виключно натуральної молочної сировини у виробництві цільномолочної продукції, масла та сиру не зміниться. Щоб оптимізувати витрати, ми впроваджуємо енергозберігаючі технології та нове сучасне обладнання, але ми ніколи не станемо економити на якості, аби знизити собівартість продукції.. Нехтування інтересами споживача призводить до втрати довіри з його боку. А для холдингу «Молочний альянс» саме споживач є найголовнішою цінністю».

Похожие пресс-релизы