pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Льодограй»: 18 богуславських фігуристів стали призерами відкритого чемпіонату

24-25 березня 2018 року у Чернівцях на льодовій арені «Льодовий майданчик» відбувся Відкритий чемпіонат Чернівецької області з фігурного катання на ковзанах під назвою «Сузір’я Буковини». У ньому взяли участь більше сотні спортсменів з таких міст як: Київ, Кривий Ріг, Суми, Чернівці, Богуслав, Кропивницький, Одеса та інших.
Місто Богуслав та Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй», який є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.», на змаганнях представляли 26 вихованців, 18 з яких вибороли призові місця. Серед них:
1. Яна Гриб - 1 місце в категорії «Beginners girls 2008-2009»;
2. Маргарита Вінниченко - 1 місце в групі «В» категорія «Bronza girls 2006-2007»;
3. Колектив «Льодограй» (Діана Біліченко, Діана Волохович, Марія Лісова, Мирослава Олійник, Юлія Портнягіна, Івана Сліпченко) - 1 місце категорія «Group dance»;
4. Мілана Сіра - 2 місце в групі «В» категорія «CHICKS girls»;
5. Юліана Вільгань - 2 місце в групі «А» , категорія «Cubs girls»;
6. Станіслав Попович - 2 місце в групі «В» категорія «Intermediate boys 2009-2011»;
7. Антон Іващенко - 2 місце в категорії «Beginners boys 2009-2011»;
8. Cофія Семесько - 2 місце в категорії «Beginners girls 2010»;
9. Софія Ведмеденко - 2 місце в категорії «Beginners girls 2008-2009»;
10. Марія Вінокурова 3 місце в категорії «Beginners girls 2011»;
11. Марина Фелді - 3 місце в групі «А», категорія «Cubs girls»;
12. Cофія Сліпченко - 3 місце в групі «В» категорія «Intermediate girls 2010-2011»;
13. Дар’я Морозенко - 3 місце в групі «В» категорія «Intermediate girls 2012-2013».
Змагання відбувалися у трьох групах: «А» (діючі спортсмени, члени федерацій), «В» (хобі-клас до 16 років) та «С» (дорослі від 16 років). Хлопці та дівчата змагалися у таких категоріях як: одиночне катання, спортивні пари, спортивні танці на льоду та дуети.
Наступного разу вихованці УНТЦ «Льодограй» будуть брати участь у Міжнародних змаганнях з фігурного катання на ковзанах «Skate Odessa», що відбудуться в Одесі 9 квітня 2018 року.

Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй» було збудовано у 2014 році на кошти оператора державних лотерей «М.С.Л.», який взяв на себе зобов’язання фінансово підтримувати комплекс впродовж 10 років. Загальний обсяг інвестицій склав майже 3 000 000 доларів США. Наразі в УНТЦ «Льодограй» проводяться змагання регіонального, національного та міжнародного масштабу. Центр став постійним місцем тренувань для аматорів та професіоналів, у тому числі – національних збірних.

Довідка:
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних і ТОТО лотерей (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).
У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.
28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.», єдиний з України, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.
З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».
7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.
У березні 2018 року державна спортивна лотерея ТОТО «Спортліга», що входить до портфелю «М.С.Л.», стала титульним спонсором дитячої футбольної команди (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ).

Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А
Телефон: +38 044 461 92 18
Факс: +38 044 461 92 19
Прес-служба «М.С.Л.»:
e-mail: [email protected]
веб-сайт: www.msl.ua

Похожие пресс-релизы