pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Даша Малахова, «Картата потата» та ЕМПіК

7 березня 2008 року о 18:00 в салоні ЕМПіК, ТЦ «Піраміда» (знаходиться за адресою: вул. Мішуги, 4, ст. м. Позняки) відбулася презентація книги «Картата потата: Кулінарний щоденник».
Перша авторська українська кулінарна книга містить рецепти, які презентує Даша Малахова – знаменита ведуча не менш відомого шоу «Картата потата», що виходить на телеканалі «Інтер» вже майже 2 роки. Даша створювала книгу в співавторстві з головним редактором програми – Тетяною Сорокою. Книга оформлена яскравими фотографіями, містить словник спецій, поля для заміток, а найголовніше – рецепти.
«Свою першу страву я приготувала у вісім років, коли до батька приїздили його партнери із Фінляндії. Тоді я вирішила здивувати гостей українським супом із галушками, – розповідає Даша. – Галушки були нормального розміру, але переборщила з содою, то ж вони роздулись і стали величезними, як сніжки. Довелося мені з батьком запрезентувати цю страву, як галушки із підливою, оскільки для юшки в страві практично не залишалося місця».
Енергійна Даша та щира Тетяна швидко знайшли спільну мову з шанувальниками кулінарного мистецтва. Зустріч відбувалася напередодні свята 8 березня, то ж чоловіків цікавили рецепти страв, які б вони могли самостійно приготувати для своїх прекрасних половинок. Тема виявилася дуже цікавою і актуальною, адже з приготуванням їжі всі мають справу щодня.
Не тільки кулінарна тема цікавила відвідувачів ЕМПіК, - багато питань торкалися теми проживання Даші за кордоном, а саме у Великобританії. Ведуча кулінарного шоу розповіла, що майже 10 років прожила за кордоном, навчалася в Королівському коледжі музики та драми на курсі Ентоні Хопкінса, але, незважаючи на престижну театральну освіту та ранню акторську кар'єру, не уявляє свого життя без кулінарії!
Ведуча кулінарного шоу впевнена: немає людей, які не вміють готувати. Є ті, хто просто лінується або боїться. І дарма! Приготування їжі – чудовий засіб самовираження, що робить жінок більш жіночними, а чоловіків - шляхетними.
ЕМПіК дякує за сприяння в організації зустрічі видавництву «Махаон-Україна», телеканалу «Інтер». та особисто Даші Малаховій і Тетяні Сороці.

Прес-центр ЕМПіК
www.empik.ua
[email protected]

Похожие пресс-релизы