pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Львівська філія Діамантбанку – лідер з розвитку регіональної мережі Банку

До 1.07.2008 року Діамантбанк (www.diamantbank.ua) планує відкрити чергове відділення у Львові за адресою: вул. Дорошенка, 15. Це буде вже п’яте універсальне відділення Банку у Львівській області.

Універсальне відділення надаватиме банківські послуги індивідуальним та корпоративним клієнтам. Фізичні особи зможуть відкрити депозит в гривні та іноземній валюті, здійснити грошові перекази без відкриття поточного рахунку, оформити споживчі кредити “Діамант Преміум”, кредити на придбання авто та нерухомості, провести операції з платіжними картками.

Юридичні особи, що працюють у Львові, отримають широкий спектр фінансових інструментів для подальшого розвитку свого бізнесу: розрахунково-касове обслуговування, кредитні програми, лізинг, депозитні програми.

Довідка

АБ «Діамант» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Регіональна мережа Банку налічує 50 філій та відділень у 13 містах України, в яких працюють понад 600 співробітників.
«Діамантбанк» має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Статутний капітал «Діамантбанку» становить 100 млн. грн. Активи фінустанови на 1 січня 2008 року склали 1 242 836 тис. грн., регулятивний капітал – 164 550 тис. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 786 827 тис. грн.
2007 рік Банк закінчив з чистим прибутком 12 137 тис. грн.

Телефон: +380 (44) 490-83-83
E-mail: [email protected]
Адреса: м. Київ, Контрактова пл., 10-А
Web-сайт: http://www.diamantbank.ua
Ліцензія НБУ № 125 від 03.12.2001 р.

Похожие пресс-релизы