pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

НАДРА БАНК залучив потужного українського інвестора

НАДРА БАНК залучив потужного інвестора – приватну міжнародну групу компаній GROUP DF.
Президент НАДРА БАНКУ Ігор Гіленко підкреслив: «У банк прийшов новий і, що дуже важливо, український інвестор – GROUP DF, що надасть новий імпульс для зміцнення стабільності нашого банку, його подальшого економічного розвитку й збереження лідируючих позицій на ринку».
За словами І. Гіленка, сьогодні банк займає значно сильніші позиції, ніж раніше, завдяки синергії успішного банківського бренду та сильної промислової групи.
«НАДРА БАНК одним із перших гідно вийшов з непростої ситуації, що склалася у зв'язку з фінансовою кризою. Банк продовжує нормально й стабільно працювати в нових реаліях, виконуючи свої зобов'язання перед клієнтами і партнерами. Більш того, ми й надалі плануємо зберегти лідерство на роздрібному ринку й значно посилити свої позиції в корпоративному сегменті, а також малому та середньому бізнесі», – зазначив президент НАДРА БАНКУ.

Похожие пресс-релизы