pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Україна вшанувала пам’ять жертв Голодомору. Оскільки в 1932—1933 рр. жодних природних катаклізмів, включаючи й засуху, не було,

Актив Київської міської організації Єдиного Центру вшанував пам'ять жертв Голодомору

Україна вшанувала пам’ять жертв Голодомору. Оскільки в 1932—1933 рр. жодних природних катаклізмів, включаючи й засуху, не було, то відповідь на питання про причини голоду лише одна — влада, що керувала країною. А якщо конкретизувати цю відповідь — то та політична партія, яка керувала СРСР, до складу якого входила тоді Україна.

Актив Київської міської організації Єдиного Центру 22 листопада взяв участь у церемоніальних заходах біля Меморіального знаку «Свічка пам'яті», що відбулися у рамках вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років.
Пам'ять жертв Голодомору прийшли вшанувати представники центральних органів виконавчої влади України, Верховної Ради, громадські та культурні діячі, представники релігійних конфесій, регіональні делегації, свідки Великого Голоду.
Після освячення Меморіального знаку, яке провів Митрополит Київський і всієї України Володимир, Президент та інші учасники церемонії поставили свічки до монументу.
Віктор Ющенко виступив зі зверненням до Українського народу, після чого було оголошено загальнонаціональну «хвилину мовчання».
У Залі пам'яті Меморіалу Президент запалив «Незгасиму свічку» - власне цим розпочалася цьогорічна Всеукраїнська акція «Засвіти свічку!». У цей час «Свічку пам'яті» запалили мільйони українців.
Сьогодні, коли вже незалежна Україна на державному рівні відзначила 75-ті роковини Голодомору 1932—1933 років, тяжко навіть уявити, що зовсім недавно про штучний голод в Україні не говорили вголос. Пам’ять про жахливу трагедію жила лише в серцях тих літніх українців, які дожили до наших днів. Вони пошепки, часто з острахом, розповідали про пережите лихоліття близьким родичам та знайомим. Голодомор був катастрофою, для подолання наслідків якої необхідні системні і послідовні заходи, спрямовані на відродження нації, оздоровлення суспільства, зміцнення держави.

http://kyiv.edc.org.ua/?page_id=4&element_id=1105

Похожие пресс-релизы