pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Свято на Миклоая

Загальноукраїнська книжкова мережа «Книжковий супермаркет» організовує «Свято Миколая для української малечі»
6 – 19 грудня

Напередодні очікування зимової феєрії та новорічних урочистостей мережа “Книжковий супермаркет” ініціює Свято для найменших читачів та найщиріших шанувальників Святого Миколая. «КС» за підтримки найяскравіших дитячих видавництва України “А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”, “Видавництво Старого Лева” та “Махаон-Україна” дарує дітям низку вечорів з казками та оповідками, міфами та легендами, приказками та повір'ями, що супроводжують зимові свята і створюють магічну, неповторну атмосферу. Зануритись в казковий світ будуть допомагати Іван Малкович, Михайло Слабошпицький, Андрій Курков та Мар’яна Савка. У їхньому виконанні прозвучать уривки найкращих творів для дітей.
Продовж Свята відбуватиметься конкурс малюнків, створених дітлахами за мотивами почутих казок та розповідей про святого Миколая.
19 грудня, в день святого Миколая, відбудеться заключна зустріч, на якій організатори та поважне Журі (видавці та партнери проекту) визначать переможців конкурсу та нагородять їх подарунками.
Програма свята:
“Будинок книги та медіа”, Московський проспект, 6 (ст. м. Петрівка) 6 грудня (субота) о 14:00 – казки від видавництва “Махаон-Україна”; 10 грудня (середа) о 16:00 – казки від видавництва “А-Ба-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”; 13 грудня (субота) о 14:00 – казки від “Видавництва Старого Лева”; “Будинок книги та медіа”, вул. Луначарського, 10 (ст. м. Лівобережна) 6 грудня (субота) о 14:00 – казки від видавництва “А-Ба-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”; 10 грудня (середа) о 16:00 – казки від “Видавництва Старого Лева”; 13 грудня (субота) о 14:00 – казки від видавництва “Махаон-Україна” “Книжковий супермаркет”, ТЦ “Навігатор”, пл. Слави, 1 (ст. м. Арсенальна) 6 грудня (субота) о 14:00 – казки від “Видавництва Старого Лева”; 10 грудня (середа) о 16:00 – казки від видавництва “Махаон-Україна”; 13 грудня (субота) о 14:00 – казки від видавництва “А-Ба-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га”;
19 ГРУДНЯ о 16:00 – Свято, на якому Миколай роздаватиме подарунки для дітей та їх батьків за адресою “Будинок книги та медіа”, вул. Луначарського, 10 (ст. м. Лівобережна)
Акредитація по телефону: 8067 4061261

Похожие пресс-релизы