pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ДМС – добровільне медичне страхування

Єдиний Центр, поряд з вимогою впровадження обов’язкового медичного страхування, виступає за розширення ДМС.
Всі розвинуті держави світу, плануючи в бюджетах великі кошти на підтримку вітчизняної медицини, в своїй діяльності використовують ДМС, обсяги якого коливаються від 36% в Німеччині до 1% в Монголії. Чим більш розвинуте суспільство, тим кращими є ці показники. Навіть Англія й Швеція, в яких держава забезпечує медичне обслуговування населення, мають розгалужену інфраструктуру страхових компаній, що організовують ДМС.
Єдиний Центр знайомить населення з добровільним медичним страхуванням та пропагує його, як форму фінансової самодопомоги в медицині і юридичний захист від недбалості в лікувальному процесі.
Система охорони здоров’я України побудована на постулатах колишнього радянського діяча М.О.Семашко, який не міг в своїй теорії закласти жодного важеля ринкових відносин в систему охорони здоров’я. В його організацію надання медичної допомоги населенню великого СРСР був покладений принцип державності та повної оплати за медичні послуги населенню державою. Система не була досконалою, але відповідала принципам 100% гарантії: кожен міг звернутись за медичною допомогою та отримати її в невеликому обсязі.
Сьогодні Україна перейшла до ринкових відносин і медицина та її структури стали не чим іншим, як маленькою складовою великого ринку. В українській медицині ринкові відносини тільки зароджуються і потрібно розуміти, що в даний час ми переживаємо так званий перехідний період з усіма його недоліками. Першим великим недоліком є відсутність відпрацьованої законодавчої бази для забезпечення ринкових відносин в медичній галузі; другим - відсутність хоча б початкової підготовки професійних медиків та управлінців в медицині в поняттях: ринок, ринкові відносини, конкуренція, просування товару на ринок, юридичне забезпечення, страхова діяльність; третім -цілковита відсутність можливості в близькій перспективі подолати другий недолік; четвертим – абсолютний нігілізм щодо впровадження ростків наукових знань, які все ж з’являються на теренах молодої нової науки в Україні.
Наведені негаразди не дають змоги створити нову систему охорони здоров’я населення, запропонувати нову концепцію її побудови та забезпечити українців гідною медичною допомогою, яка відповідатиме вимогам держави- центру Європейського континенту.
Єдиний Центр розпочав роз’яснення та розвиток ДМС в Україні, яке стане одним з головних чинників на шляху до виходу української медицини з глибокої кризи.
Розвиток ДМС не залежить від неспроможності Уряду, політичної імпотенції депутатів-невдах та дебілізму місцевих влад!
Кожен з нас – коваль свого щастя!
Будьмо єдині!

Комісія Київської міської організації Єдиного Центру
з питань охорони здоров’я та сім’ї

http://www.kyiv.edc.org.ua/?page_id=4&element_id=1836

Похожие пресс-релизы