pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Юристи Правової групи «Домініон» працюють над розробкою статутів для акціонерних товариств нового зразка

Зміни, які запроваджує новий Закон України «Про акціонерні товариства», що вступає в силу 30 квітня поточного року, суттєво значимі для всіх акціонерних товариств, зареєстрованих на території України. Відомо, що законодавець надає акціонерним товариствам термін у 2 роки для узгодження діяльності товариств (особливо її документарного забезпечення) із вимогами нового закону.

Але чи варто зволікати із адаптацією? Ні, – радять провідні спеціалісти-аналітики, адже реєстрація статутів нового зразка розпочинається вже з травня поточного року і, відповідно, робота вестиметься вже із новими статутами, які Комісія з цінних паперів і фондового ринку буде вимагати однією з перших. Також слід звернути увагу на те, що певні процедури, як то розробка внутрішніх документів нового зразка чи організація процесу переведення акцій акціонерного товариства у бездокументарну форму також є достатньо часозатратними.

З огляду на вищезазначене, юристи Правової групи «Домініон» наразі плідно працюють над розробкою статутів для публічних і приватних акціонерних товариств нового зразка, які відповідатимуть вимогам нового Закону України «Про акціонерні товариства». Ви зможете ознайомитися з останніми розробками на цю тему на сторінках нашого сайту вже незабаром. Слідкуйте за нашою аналітичною колонкою!

З детальним переліком юридичних послуг компанії "Правова група "Домініон" ви можете ознайомитись на сайті http://dominion.in.ua/ або звернутись до наших юристів по вказаним контактним даним:
04053, м. Киїев, вул. Артема, 14-а, оф. 65,
тел: (044) 331-4030, т/ф.: (044) 272-3909
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы