pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відбулося засідання експертної робочої групи ЗОСПП(Р) «Потенціал» м.Запоріжжя

ПРЕС-РЕЛІЗ
Відбулося засідання експертної робочої групи ЗОСПП(Р) «Потенціал» у форматі круглого столу за темою: «Проект Закону України «Про збір з реалізації»

04 березня 2009 року, 15:00
Місце проведення:
Готель «Інтурист»
(м. Запоріжжя, пр. Леніна, 135)
9 поверх, конференц-зал

Запорізький обласний союз промисловців і підприємців(роботодавців) «Потенціал» організував обговорення проекту закону «Про збір з реалізації», який викликав великий резонанс серед промисловців та підприємців, оскільки ним передбачається повна зміна системи оподаткування в Україні – замість податку на прибуток планується введення податку з реалізації для підприємств та організацій всіх форм власності. Обговорення проведено у форматі круглого столу за участю керівників фінансово-економічних управлінь (відділів) підприємств та організацій різних галузей промисловості, середнього та малого бізнесу, науки.
В ході засідання круглого столу були розглянути і опрацьовані пропозиції та зауваження до тексту проекту закону, сформовано консолідовану позицію членів ЗОСПП(Р) «Потенціал».
Прийнято рішення підсумковий документ з докладним постатейним аналізом тексту проекту закону та пропозиціями представників реального сектору економіки направити в ДПА України та Запорізькій області, Федерацію роботодавців України,Запорізьку Держобладміністрацію, Запорізькі обласну та міську Ради.

Віце-президент,
Виконавчий директорЗОСППР «Потенціал» А.П.Пилипенко

Похожие пресс-релизы