pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Президент АУБ: “Протягом п”яти місяців Уряд займається лише політичним піаром та дискредитацією банківської системи”

На нараді з автоперевізниками Прем”єр-міністр України Юлія Тимошенко, як повідомляють ЗМІ, 5 березня заявила, що “Уряд є заручником дій НБУ та банківської системи”.

Асоціація українських банків вже неодноразово заявляла, що подібні заяви є недостойним політиків намаганням переведення стрілок та перекладанням власної відповідальності за економічну кризу в країні на інших, зокрема на банківську систему. Як прокоментував таку заяву Президент АУБ Олександр Сугоняко: “Такі, вже постійні, заяви Уряду – це прояв якоїсь політичної хвороби. Її діагноз – схильність до неправди, до популізму і маніпулювання свідомістю народу. Якщо ні, тоді справа значно гірша – це професійна непридатність...”

За словами Президента АУБ, замість розроблення та впровадження стратегії подолання економічної кризи в Україні, Уряд протягом п”яти місяців займається лише політичним піаром та дискредитацією банківської системи. “Невже таким чином керівництво Уряду реалізовує свої заяви про “необхідність відновлення довіри до банківської системи””? – запитують в АУБ.

Коментуючи заяву Прем-єр-міністра, Олександр Сугоняко запитує: “Уряд знає про структурну кризу нашої економіки? Уряд знає її енерговитратність? Уряд знає, що життя у борг країни, бізнесу і людей - це прямий шлях до кризи? Уряд влаштовує, що країна знаходиться на 144 місці з посеред 170 країн світу за умовами ведення бізнесу? Уряд знає, що країна перетворена в сировинний придаток і “бананову республіку” відповідною експортно-імпортною політикою? Уряд знає, що курс і стан банківської системи є наслідком всього цього? Мабуть не знає, якщо думає, що за це все відповідають банки і НБУ... Звідси і діагноз. Чи точніше політичний вирок”.

[email protected]

Похожие пресс-релизы