pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Україна сьогодні: Новий старт

У квітні-травні пройде абсолютно інноваційний проект “Україна сьогодні: Новий старт. Економічний і соціальний розвиток”. Точка, в якій яким ми справді можемо допомогти нашій країні!

Проект “Україна сьогодні: Новий старт. Економічний і соціальний розвиток” пропонують Голова правління Українського фонду миру Людмила Супрун, ВМГО “Студентська республіка”, Народно-демократична ліга молоді та Інститут економіки та прогнозування Національної академії наук України.
Ідея проекту полягає в проведенні конкурсу на найкращі оргпроекти та наукові розробки на тему “Практичний оргплан змін української економіки”, а також проведення оргдіяльнісної гри та Молодіжного економічного саміту.
Даний проект є реакцією здорових сил суспільства на сучасну кризу як виклик суспільству та економіці при відсутності у правлячої верхівки системного розуміння соціально-економічного становища країни та переваги егоїстичних мотивацій.
Ми впевнені, що в ці складі для життя країни часи ініціативу в свої руки мають взяти чесні люди, патріотично налаштовані представники молоді, бізнесу та науки. Люди з Україною у серці та розумом у голові!
Головна мета проекту - використання інтелектуального потенціалу молоді для розробки пропозицій до Стратегії розвитку України на 10 років.
Учасниками цього проекту виступлять студенти економічних та інших спеціальностей, аспіранти, наукові співробітники, молоді підприємці та творча молодь.
Переможців визначить Експертна рада, сформована з авторитетних осіб у різних галузях: провідні вчені-економісти, представники бізнесу та молодіжні лідери.
Фіналом проекту буде проведення Молодіжного економічного саміту за участі топових іноземних і вітчизняних бізнес-гуру та експертів.

Більш детально: http://www.studrespublika.com/news/text_news.php?id=994

Похожие пресс-релизы