pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Херсонський притулок для дітей отримав від компанії Індезіт нові підлоги та вікна

13 квітня 2009 року завершено перший етап ремонтних робіт в приміщенні комунального закладу Херсонської обласної ради «Притулок для дітей служби у справах дітей обласної державної адміністрації» за підтримки компанії Індезіт. В рамках першого етапу робіт в коридорах та кімнатах дитячого притулку встановлено нові вікна.

«Тепер наш «другий дім» не лише виглядає краще, – розповідає директор притулку Ганна Олексіївна Бикова. – Зимою або за такої погоди, як зараз, нові вікна захищають дітей від холоду та хвороб.»

В притулку в різний час року знаходяться від 50 до 80 дітей з важкою долею – покинутих, позбавлених піклування, дітей-сиріт, таких, що не мають житла, або проходять психологічну реабілітацію. Представники компанії Індезіт особисто організували ремонтні роботи в притулку та прослідкували за їх виконанням.

«Корпоративна соціальна відповідальність є нормою для західного бізнесу – розповідає Сергій Гінсгеймер, менеджер з маркетингу компанії Індезіт Компані Інтернешнл – Як не дивно, в Україні такі можливості для благодійності втрачаються часто лише через відсутність доступу до об’єктивної оперативної інформації щодо закладів, які потребують допомоги, або складність проконтролювати прозоре цільове використання допомоги.»

Запорукою ефективності такої допомоги на думку авторів повинні стати злагоджені дії самих закладів соціального забезпечення щодо інформування про свої потреби, відкритість у співпраці з благодійниками, а також активна принципова позиція засобів масової інформації області щодо інформування про кроки благодійної допомоги та місця, де така допомога ще потрібна.

Похожие пресс-релизы