pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Молодь прагне Нового старту для України

Суспільна рівновага підтримується лише безперервною працею.
В.І.Вернадський

Ось і закінчився прийом робіт на участь у проекті "Україна сьогодні: Новий Старт. Економічний і соціальний розвиток"! Наразі проходить їхній розгляд та аналіз стосовно усіх критерій, які висувалися до учасників. До кінця тижня Експертна рада проведе відбір найкращих робіт, автори яких будуть запрошені до участі в оргдіяльсній грі "Практичний оргплан змін української економіки" (14-16.05.2009р.), Київська область, м. Ворзель, санаторій "Зірка"), після проведення якої відбудеться Молодіжний економічний саміт (17.05.2009р., м. Київ, точне місце уточнюється), де будуть запропоновані пропозиції до Стратегії розвитку України аж до 2050 року.

Учасниками "Нового старту" стали студенти, аспіранти, наукові співробітники та просто небайдужа молодь з усіх куточків нашої талановитої країни. Були отримані як індивідуальні, так і колективні роботи. Велику увагу учасники акцентували над проблемами енергозбереження та так званого “людського фактору” (проблеми корупції, непрофесіоналізм чиновників та добре налаштована “відкатна” система).

Оргдіяльнісна гра виступить базою розвитку та винайдення концептуально нових, актуальних та дієвих рішень щодо економічного та соціального розвитку України. Головне проблемне завдання, яке буде вирішуватися на оргдіяльсній грі буде: “Створення стратегії розвитку України до 2050 року”. В процесі гри будуть застосовані ряд методів та інструментів, які дадуть змогу глибоко зануритися у проблематику та віднайти відповіді на найскладніші питання, перейти на якісно новий рівень мислення учасників.

Молодіжний економічний саміт пройде у вигляді презентації напрацьованих рішень і пропозицій. Відбудеться спілкування та обговорення проблем української економіки з гостями саміту. Також відбудеться нагородження переможців. Окрім цього учасники матимуть можливість поспілкуватися з відомими бізнесменами, науковцями, громадськими діячами та просто цікавими та розумними людьми.

Будь-який бажаючий зможе стати учасником Молодіжного економічного саміту для цього необхідно відправити заявку вільної форми (повинно бути вказано: ПІБ, місце навчання/роботи, контакти) на e-mail: [email protected].

Організаторами проекту є - Голова правління Українського фонду миру, лідер НДП Людмила Супрун, ВМГО “Студентська республіка”, Народно-демократична ліга молоді та Інститут економіки та прогнозування Національної академії наук України за підтримкиМіністерства освіти і науки України та телеканалу "Перший Діловий".

За додатковою інформацією звертайтесь:
Чувичін Євген, 8(068) 120-61-81; тел./факс: 8 (044) 522-82-98
www.studrespublika.com

Додаткова інформація:

Експертна рада Нового старту складається з поважних осіб у різних галузях: провідні вчені-економісти, представники бізнесу та молодіжні лідери. Голова комісії та автор проекту: Людмила Супрун (голова правління Українського фонду миру, голова Народно-демократичної партії, заслужений економіст України). Керівник проекту: Павло Вікнянський (Голова Народно-демократичної ліги молоді, директор по персоналу ТОВ "ПРОМО груп"). Інші члени експертної ради: Безуглий Олександр (Голова Контрольно-ревізійної комісії НДЛМ, кандидат наук із державного управління), Бланк Олександр (директор консалтінгової компанії "Група РОСТ"), Ващенко Костянтин (радник Прем'єр-міністра України, кандидат політичних наук), Геєць Валерій (директор ДП “Інститут економіки та прогнозування Національної академії наук України», академік, заслужений діяч науки і техніки України), Кремень Василь (президент Академії педагогічних наук України, академік, заслужений діяч науки і техніки України), Крутько Володимир (голова ВМГО “Студентська республіка”, директор ТОВ „AG-BAG-Україна”), Кулібаба Дмитро (радник Міністра освіти і науки України), Рудик Олена (голова правління телеканалу "Перший Діловий").

Похожие пресс-релизы