pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

AIESEC в Україні та career.ua збирають кар’єрну конференцію для студентів і випускників

10 лютого 2010 року в приміщенні Міжнародного Інституту Менеджменту провідні компанії-роботодавці візьмуть участь у кар’єрній конференції для студентів і випускників Talents Fair 2010, яку організовують AIESEC в Україні та портал career.ua.

Talents Fair – це одноденний захід, який має на меті відкрити більше кар’єрних можливостей та перспектив працевлаштування для студентів і випускників з одного боку, та надати роботодавцям доступ до молодих талантів – з іншого.

В 2010 Talents Fair буде проходити в Україні вже вчетверте. До укладення програми заходу долучилися провідні спеціалісти та представники таких компаній, як Славутич-Carlsberg Group, Procter&Gamble, DTEK, METRO, Ernst&Young, Unilever, Terrasoft, rabota.ua та інші.

Запланована у вигляді ряду семінарів, конференція дасть можливість учасникам самостійно формувати програму участі, - роботодавці представлять не лише власні програми наборів чи стажувань, а й запропонують кейси з власної бізнес-практики, тренінги на розвиток особистісних навичок та розкриють особливості роботи спеціалістів багатьох напрямків.

Водночас, молоді спеціалісти матимуть змогу безпосередньо поспілкуватися з представниками роботодавців під час виставки кар’єрних можливостей, яка пройде в рамках конференції.

Унікальністю Talents Fair 2010 є те, що учасниками стануть молоді люди, які, окрім володіння іноземними мовами, вже мають досвід роботи в громадській сфері. «Наш досвід показує, що громадська діяльність є дуже добрим початком кар’єрного шляху для випускників», - каже Тетяна Михайлюк, президент AIESEC в Україні. «Членство в молодіжних, волонтерських, міжнародних та інших організаціях дає змогу майбутнім спеціалістам, ще навчаючись, отримати корисний та практичний досвід, який дуже цінують роботодавці» - підкреслює вона.

Партнерами конференції виступили компанії Славутич-Carlsberg Group, DTEK, OTP Bank. Організаційний партнер – МІМ Київ. Інтернет-партнер – rabota.ua

Програму та форму реєстрації на конференцію можна знайти на сайті заходу http://www.talentsfair.org.ua. Довідки за телефоном у Києві (44) 383 0 323.

Похожие пресс-релизы