pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Publicity Creating розвиває мережу представників по Україні

Компанія Publicity Creating, в рамках програми "PR – в регіони", розвиває мережу представників по Україні. Подібна програма на українському ринку маркетингових комунікацій впроваджується вперше.

Програма забезпечує регіональним представникам можливість працювати під відомим брендом, що має багаторічний досвід, велику кількість реалізованих проектів та задоволених клієнтів.

Представники працюють на основі Сертифікатів трьох видів (Чорно-білий, Червоний, і Золотий). Отримуючи відповідний Сертифікат, представник підвищує свій статус, отримує більш вигідні умови.

Регіональні представники використовують весь асортимент продуктів і послуг, і при цьому мають спеціальні, партнерські цінові умови. Окрім цього, представникам надають інформаційну, консультаційну і рекламну підтримку. Зокрема, для представників проводяться навчальні семінари-тренінги.

Реалізація партнерської програми почалася з вересня 2009 року. Сьогодні представники Publicity Creating вже діють по всій території України, практично у всіх великих містах: від Донецька до Львова і від Сімферополя до Луганська.

Основна мотиваційна ідея партнерської програми – це професійний розвиток, успіх і заробіток, за якими сьогодні зовсім не обов’язково їхати в Київ. Publicity Creating представляє можливість регіональним спеціалістам приєднатися до передових PR-технологій, а регіональним клієнтам – отримати високу, європейську якість послуг.

"Ідея побудови мережі представників в регіонах з'явилася у нас ще в 2007 році, під час медіа-туру по ключових регіонах України. Ми побачили зацікавленість у PR, і готовність людей працювати в цьому напрямку. Але їм потрібен надійний, системний партнер, потрібна прозора схема роботи, спеціальна цінова політика і головне - розуміння потреб регіональних клієнтів ", - розповів Генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко.

20 січня 2010 р.
Довідка
Publicity Creating успішно працює на українському ринку 12 років, спеціалізація компанії - стратегічні комунікації і PR.
Провідна структура Publicity Group (група компаній, що надають послуги в галузі маркетингових комунікацій, куди входять: Publicity Creating (стратегічні комунікації), ІАЦ Publicity (інформаційно-аналітичний центр), Publicity.kiev.ua (інформаційний ресурс), ProEvents (агентство яскравих подій), РА "ПРОФІТ" (розміщення реклами в ЗМІ).
Серед клієнтів - великі українські виробники, представництва, спеціалізовані компанії із сектору В2В, компанії сектора В2С.
Середі А-брендів, які просувалися компанією, - зарубіжні: 3М, Лазолван, ORACLE, 1C:, Samsung, AMD, Toshiba, Skoda, Hansa, Geberit, ТехноНИКОЛЬ, Daikin, KAN, ebmpapst; - українські: Мівіна, Монарх, Богдан, Roshen, Енран, АМАКО, Керамейя та інші.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:
Калита Оксана, [email protected]
www.publicity.com.ua

Похожие пресс-релизы