pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Освітній проект з розвитку HR менеджменту в Україні

Get ready to «HRevolution»
Приготуйся до HR весни- «HRevolution»

У березні 2010 року стартує освітній проект «Hrevolution», метою якого є розвиток освіти у сфері управління людськими ресурсами та стратегічного розвитку HR менеджменту в Україні. Організатор заходу - локальний комітет міжнародної молодіжної організації AIESEC- Київ.

Проект «HRevolution» створений для студентів та молодих спеціалістів, які вивчають HR та планують розвиватися у цій сфері. Учасниками проекту зможуть стати 100 чоловік, які будуть відібрані на основі заповнених аплікаційних форм на сайті проекту hrevolution.wordpress.com. Реєстрація триває до 20 лютого.

Освітня програма направлена на виховання майбутніх керівників та на розвиток практичних вмінь, які необхідні в управлінні персоналом.
Програма покриє всі стадії корпоративного HR і надасть глибокі теоретичні знання, практичні навички та інформацію про реалії управління персоналом в Україні для успішного початку кар’єри у цій сфері.
Проект «HRevolution» передбачає проведення майстер-класів, тренінгів та кейсів, які будуть проводити визнані професіонали в сфері HR. Спікерами та тренерами проекту запрошені HR директори та менеджери з найбільших міжнародних компаній, представлених в Україні.
Протягом 6 тижнів студенти не тільки оволодіють цінними знаннями зі сфери управління HR, а й поринуть у реальні бізнес ситуації, під час вирішення кейсових завданням, де від їх рішень буде залежить майбутнє їх організацій. Всі завдання та аналіз їх виконання буде проходити під пильним оком тренерів проекту - експертів у сфері HR.
Проект реалізовується міжнародною молодіжною організацією AIESEC вже другий рік. Багато хто з учасників першого проекту вже успішно працюють у сфері управління людськими ресурсами. Організація AIESEC активно займається створенням і розвитком навчальних програм і освітніх проектів в Україні.

Контакти:
Марина Гончаренко,
PR-менеджер « HRevolution »
+3 8068 122 24 32
[email protected]
Дима Волошин,
PR-менеджер « HRevolution »
+ 3 8095 490 06 41
[email protected]

Похожие пресс-релизы