pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Напередодні 8 березня з підлітками говорили про справжню жіночість.

Лубенська спеціалізована загальноосвітня школа № 6 знову стала для Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» місцем проведення тематичної зустрічі, присвяченої Міжнародному жіночому дню 8 березня. В ході уроку 4 березня 2010 року була продовжена тема формування якостей характеру. Тепер мова йшла про те, що таке справжня жіночість і якими якостями повинна володіти жінка.
«Пояснювати їм що треба читати книжки, слухати корисне, цікавитись мистецтвом, розвиватись, коли звідусіль на тебе тільки тиск, від якого ховаєшся в Інтернеті, ось наше завдання на цих уроках. Надія не вмирає, і я хочу вірити що вийшовши в доросле своїм голосом чи діями теперішні підлітки зможуть впливати на події в суспільстві.» - говорить працівник ПОМГО «Твій Світ» Сергій Алєксєєнко.
На сьогодні свою «чорну» справу робить пропаганда насильства, цинізму, брутальної безсердечності з екранів телевізорів. Молодь захоплюється тими кінофільмами, де запросто вбивають, де без упину ллється кров і лунає огидна нецензурщина, культивуються грубі інстинкти, наркотики, а гроші й фізичне насильство мають найбільший вплив. Після таких «уроків» важко говорити про взаємоповагу. Потребує серйозного вдосконалення організація дитячого дозвілля. Бо якщо нема змістовного заняття для підлітків — у них з'являються свої, які часто призводять до схиблення на життєвому шляху.
Олександр Чепур переконаний, що молодь перебуває в полоні псевдо ідеалів,
тому дітей треба рятувати усім миром — сім'ї, школі, громадським організаціям, державним структурам. Вислів «Діти — наше майбутнє» — не повинен бути лише красивою фразою. Бо чого ми варті без них — доля будь-якої нації, держави залежить від того, якими будуть люди, котрі прийдуть після нас.
Протягом уроку старшокласники працювали в групах, переглядали відеоматеріал та провели дискусію на тему: «Що таке справжня жіночість?».
Як відомо, Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» нещодавно проводила дослідження громадської в результаті якого виявилось, що суспільство вбачає пріоритетною роботу третього сектору в сфері виховання молоді, боротьбі з ВІЛ/СНІД та екології і розвитку культури.

Похожие пресс-релизы