pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Досвід Польщі засвідчує, що Інтернет-банкінг має велику перспективу для розвитку в Україні у найближчі роки

Заступник Голови Правління КРЕДОБАНКу з питань роздрібного бізнесу Данута Сікора прогнозує, що основу роздрібного бізнесу українських банків в 2010 році складатимуть продукти та послуги, які приносять комісійні доходи.
На думку Данути Сікори, через свідоме обмеження банками видачі нових кредитів на перше місце за значенням серед банківських послуг у 2010 році вийдуть послуги пов'язані із розрахунково-касовими операціями, грошовими переказами, картковими продуктами та зберіганням цінностей в банківських скриньках. Саме ці продукти та послуги складатимуть основу роздрібного бізнесу банків в 2010 році і на отримання максимального доходу саме від цих операцій буде зроблено акцент у діяльності українських банків. Поряд з цим, вважає керівник роздрібного бізнесу КРЕДОБАНКу, банки прагнутимуть впроваджувати та вдосконалювати прогресивні методи комунікації клієнта з фінустановою, такі як електронний та телефоний-банкінг. Адже завдяки Інтернет-мережі та мобільному телефону банк надає можливість клієнтам скористатись банківськими послугами у зручний для них час та у будь-якому місці.
«В Польщі ті банківські операції, які здійснюються за допомогою електронних та мобільних каналів зв’язку, - розповідає Данута Сікора, яка має понад 25-ти річний досвід роботи на польському банківському ринку, - є набагато дешевшими, ніж послуги, надані в установах банку касирами чи менеджерами-клієнта. До того ж, послуги з керування власними фінансами через Інтернет–мережу чи мобільний телефон переважно надаються клієнтові у комплексі зі звичайними банківськими продуктами, такими як поточний рахунок, депозит чи навіть кредит.
Сьогодні, знаходячись на Україні, тільки за допомогою Інтернету та комп’ютера я можу сплатити комунальні послуги за своє помешкання в Польщі, перевірити стан своїх рахунків та їх історію, переоформити депозит чи отримати відсотки за ним, переказати гроші рідним за кордон на їх рахунки та покласти гроші на депозити дітей до свят і, навіть, придбати цікаві для мене акції на Польській фондовій біржі.
Мобільний та Інтернет-банкінг дуже популярні в Польщі серед клієнтів банків вже протягом останніх 7-8 років, - додає Данута Сікора. - Для прикладу, зараз підлітки маючи карткові рахунки в банку отримують кишенькові гроші від батьків на платіжну карточку, а квитки в кінотеатр купляють теж за допомогою карточки через Інтернет. В такий спосіб вони не тільки вчаться заощадливості та є більш обачливими у витратах, але й батьки отримують можливість контролювати витрати своїх дітей. Також згідно останніх маркетингових досліджень в Європі існують такі цільові групи серед клієнтів банку, це молоді люди віком від 13 до 30 років, які взагалі не відвідують установи банків і не бажають цього робити надалі.
І я впевнена, - підкреслила Данута Сікора, - що мобільний та Інтернет-банкінг мають велику перспективу для розвитку в Україні найближчі роки, адже сучасний розвиток Інтернет-технологій країни це дозволяє».
Зазначимо, що в КРЕДОБАНКу вже не перший рік реалізовано послуги Інтернет-банкінгу - працює система «КредоДайрект» для фізичних осіб, що спирається на технології лідера польського банківського ринку – банку РКО Вank Рolski SA. На даний час послугою «КредоДайрект» від КРЕДОБАНКу користуються вже понад 12 тисяч клієнтів.
Також КРЕДОБАНК пропонує приватним клієнтам послуги мобільного-банкінгу - «Мобінформ», а на корпоративному сайті банку працює платіжний портал від ПОРТМОНЕ.сом.ua. І сьогодні клієнти за допомогою цих послуг можуть без відвідування установи банку отримати інформацію про залишок коштів на рахунках, оплатити послуги стаціонарного телефонного та мобільного зв'язку, кабельного телебачення, Інтернету, здійснювати комунальні платежі та інші оплати.

Похожие пресс-релизы