pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В PR-агентстві Brandcom призначено нового директора

18 березня 2010 року PR-агентство Brandcom очолила Ірина Маркова. Артем Зелений, який раніше займав посаду виконавчого директора компанії, починає розробку нового партнерського проекту в сфері маркетингових комунікацій.
«Я долучилася до чудової команди, здатної досягати дуже амбітних цілей. Наші спільні завдання – прискорення динаміки розвитку, впровадження інноваційних PR-інструментів і подальше розширення кола клієнтів», - коментує своє призначення Ірина Маркова.
Ірина має 14-річний досвід роботи в медіа та комунікаціях. До того, як долучитися до команди Brandcom, вона працювала в агентстві Nords PR Україна, де займалася розвитком бізнесу. Ірина розуміється на вирішенні широкого кола питань у сфері PR, від внутрішніх комунікацій та media relations до політичного та PR 2.0. Досконало знає особливості всіх видів медіа, була головним редактором та керівником кількох проектів (ДП «Бурда-Україна», Український Медіа Холдинг, Новий канал та ін.). Має дві вищі освіти: за фахом філолога та режисера.
Brandcom – провідне українське PR-агентство, що надає повний спектр послуг у сфері зв'язків із громадськістю: від стратегічного консультування до втілення комплексних PR-програм. Клієнти агентства: Samsung, Київстар, Vitmark, Київський ювелірний завод, NOVUS, Indposhiv, MediaCamp Kyiv. Оборот компанії в 2009 році склав $ 1 100 000. 51% акцій компанії належить Фондовій Групі «Пілот Капітал».
Більше інформації про агентство на сайті http://brandcom.com.ua/.
За додатковою інформацією звертайтеся до Анастасії Гузової:
Тел.: +38(044) 279-05-38
E-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы