pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» дарує Житомиру сквер магнолій

15 квітня 2010 року національний мобільний оператор «Київстар» в рамках проекту «Екологічна відповідальність» за сприяння Житомирської міської ради разом з волонтерами компанії та представниками житомирських ЗМІ висаджує сквер магнолій.
В рамках проекту учасниками заходу будуть висаджені 25 дерев магнолій, кущі троянд, встановлені паркові лави та урни біля них. Місце для облаштування нового скверу житомиряни обирали самі, шляхом голосування на інтернет-порталах Житомира. Городяни обрали Новий бульвар – просторе місце біля Обласної наукової бібліотеки та кінотеатру «Жовтень». В Житомирі проект реалізовувася за активної підтримки мера міста Віри Шелудченко та Житомирської міської ради.
Взяти участь у висадці дерев та облаштуванні скверу від компанії «Київстар» зголосилися запрошені клієнти та співробітники компанії, студенти, представники органів міської влади, представники ЗМІ, волонтери та всі небайдужі жителі міста.
Менеджер зі зв'язків із громадськістю КіФ «Київстар» НАТАЛІЯ ДАДІВЄРІНА:
«Екологічний напрямок – важлива частина корпоративної соціальної відповідальності "Київстар". Ми ретельно дотримуємося екологічних принципів Глобального Договору ООН. На обслуговування клієнтів «Київстар» щорічно витрачає 72 тонни паперу, для виробництва якого необхідно, щонайменше, 3 500 дерев. Тому ми запропонували нашим клієнтам одержувати рахунки в електронному вигляді в системі самообслуговування «Мій Київстар». Це допоможе збереженню лісів та зменшенню обсягів шкідливих викидів у навколишнє середовище...».
Житомирський міський голова ВІРА ШЕЛУДЧЕНКО:
«Я переконана , що громада та бізнес можуть активно співпрацювати. І як результат такої співпраці - в Житомирі з’явиться сквер магнолій, яку дарує нам компанія «Київстар».
Саме тому, цього року ми вирішили піти далі і одночасно з толокою розпочинаємо ще один проект під назвою «Творимо місто разом!». Ідея проекту полягає в об’єднанні зусиль міської влади, бізнесу, громадського сектору та всіх громадян. Я переконана, що ініціатива кампанії «Київстар» стане чудовим прикладом для представників бізнесу, які працюють у Житомирі. Принцип має бути простим: робиш бізнес у цій громаді – маєш прибуток – допоможи громаді розвиватись. А ми зі свого боку завжди підтримаємо хороші ініціативи».

В 2008 році компанія «Київстар» приєдналася до всесвітнього «зеленого руху» і почала реалізацію програми по збереженню навколишнього середовища й підвищенню енергоефективності. В офісах компанії встановлено устаткування та програмне забезпечення для відеоконференцій, що допомагає знизити кількість відряджень, замінюючи їх відеоспілкуванням з колегами з різних філій. Внутрішня комунікаційна програма «Зелений офіс» постійно нагадує співробітникам про необхідність вимикати електроприлади та комп'ютери наприкінці робочого дня й про дбайливе використання паперу і відмову від роздрукування документів, якщо це робити необов'язково.
В 2009 році компанією «Київстар» було проведено зелену акцію «Відмовся від паперових рахунків, врятуй дерево». Протягом року близько 19 000 контрактних абонентів «Київстар» в Україні, відмовившись від одержання паперових рахунків на користь електронної альтернативи в системі самообслуговування «Мій Київстар», врятували від вирубки 173 дерева. А в рамках зеленої акції було висаджено 230 дерев «Київстар» по всій Україні – у 8 містах. Зокрема в Житомирі була висаджена Алея журналістів в Міському парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна, а у Вінниці – Алея лип поблизу Вінницької міської ради. Також у найближчих планах компанії проведення толоки та висадки дерев у дендропарку Олександрія, що в місті Біла Церква. Одночасно, один із підшефних дитячих будинків для дітей з вадами слуху, що також знаходиться в Білій Церкві, отримав благодіну допомогу на озеленення шкільної території.

Окрім проведених проектів, «Київстар» пропонує клієнтам такі дружні до навколишнього середовища послуги, як:
• «Факс на email», що дозволяє безкоштовно одержувати факси на свою електронну пошту;
• Бонуси на розмови для клієнтів, що поповнюють рахунки мобільних телефонів платіжними картами VISA або MasterCard.

Похожие пресс-релизы