pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Протягом двох днів на «Івано-Франківському локомотиворемонтному заводі» відбувалась школа передового досвіду

Для збереження вітчизняного машинобудування необхідно об’єднувати зусилля виробників, замовників і науковців – переконані учасники школи передового досвіду «Модернізація колійних машин з подовженням терміном служби», котра цими днями проходила на базі ВАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод». У Школі взяли участь представники Державної Адміністрації залізничного транспорту України, шести залізниць України та науковці галузевих інститутів.

«Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» є зразковим підприємством у питанні модернізації самохідно-рухомого складу. Таку високу оцінку дають партнери підприємства. Це підтверджується і зацікавленістю в його продукції Укрзалізницею, котра і виступила ініціатором проведення Школи.

- Колійні машини – це надзвичайно складна техніка. «Івано-Франківському локомотиворемонтному заводу» вдається її не просто ремонтувати, але й вдосконалювати, що є стратегічно важливим для нас – модернізація дає змогу покращувати технічну базу колії, - відзначив у розмові з журналістами Василь Яковлєв — головний інженер Головного управління колійного господарства Укрзалізниці.

На ВАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» сьогодні виготовляють автомотриси АМВ, проводять модернізацію дрезин, автомотрис та мотовозів, здійснюють ремонт рухомого складу та виготовляють до нього запасні частини.

- Наша мета пропонувати якісну продукцію і якісний ремонт, який відповідає українським і закордонним стандартам, - говорить Василь Дутчак – голова правління заводу. - Центральним місцем у роботі всього колективу є випуск сучасної вантажної автомотриси АМВ, що замінює фізично зношені і морально застарілі шляхові дрезини.

Учасники Школи високо оцінили діяльність Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу. І це закономірно, адже на підприємстві ведеться планомірна робота з вдосконалення, оптимізації і створенню нових технічних процесів, освоюються і втілюються прогресивні технології, використовуються надійні сучасні матеріали, і, найголовніше, - постійно підвищується кваліфікація керівного, інженерного та робітничого персоналу: «Ми працюємо з науково-дослідними установами, - говорить Василь Ілліч, - вивчаємо ринок, впроваджуємо власні розробки та нові технології, але найважливішим в успішній роботі є людський ресурс – саме професійність працівників нашого заводу дає можливість ось уже стільки років «тримати планку».

Фото Юрія Рильчука на сайте БРИЗ: http://www.briz.if.ua/photos.php?aid=59

Похожие пресс-релизы