pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сам собі клієнт, або Контроль якості – перш за все

Компанія Action Data Group, що вже не перший рік проводить аудит діяльності своїх клієнтів, звісно ж ретельно слідкує і за якістю своєї діяльності. Крім того, це є обов’язковою вимогою кодексу ESOMAR, якого компанія суворо дотримується.

Як ідуть справи у самій компанії? Якими нас бачать клієнти? Що ми знаємо про себе, свої переваги та слабкі місця? Відповіді на ці питання може дати ретельний внутрішній SWOT-аналіз діяльності підприємства.

Нещодавно відбулася чергова внутрішня перевірка, що дозволила не тільки підкреслити наші сильні сторони та переваги, а й виявити деякі проблемні місця, допомогти підкорегувати процеси внутрішньої взаємодії та тонкощі роботи з нашими шановними клієнтами.

В результаті аналізу до сильних сторін діяльності компанії можемо віднести такі:

- Клієнту не потрібно платити за «повітря». Ступінь деталізації брифу у процесі попередніх переговорів дозволяє уникнути неточностей у проведенні дослідження. Саме сумісна робота з клієнтом над брифом допомагає нашим клієнтам сформулювати технічне завдання у відповідності до реальних потреб замовника.

- Клієнт має можливість гнучко використовувати бюджет. Система передоплати дозволяє розбити платежі на кілька рівних частин. Крім того, в окремих випадках ми можемо запропонувати дослідження «на виплату» - результат клієнт отримує сьогодні, а оплачує його впродовж двох – трьох місяців після завершення роботи над проектом.

- Клієнт отримує результат, який можна одразу використовувати в роботі. Іноді трапляється, що після отримання звіту від виконавця замовник ще не один тиждень намагається вивчити та проаналізувати отримані матеріали та знайти ключові рекомендації. У нашому випадку цей процес триває лише один робочий день – під час презентації звіту. Якість презентації – ще одна наша сильна сторона, що неодноразово підкреслювалася нашими клієнтами.

- Над завданням Клієнта працюють досвідчені аналітики. У дослідницькому відділі працює якісно підібраний персонал, здатний до глибокого аналізу та систематизації даних.

- Клієнт може не хвилюватися за якість виконання та за заплановані строки. Наш персонал виявляє лояльність до компанії. Співробітники готові йти на компроміс, вислуховувати думки колег, приймати колективні рішення або брати відповідальність на себе. Все це, а також сувора трудова дисципліна дозволяють виконувати роботу над проектом навіть у форс-мажорних обставинах без зниження якості кінцевого результату та у заплановані строки.

- Клієнти більше не шукають інших виконавців. Після завершення першого дослідження наші клієнти, отримавши якісні та задовільні результати, наступного разу знову звертаються до нас.

- Клієнт відслідковує роботу над проектом в реальному часі. Інформація, що знімається нашими польовими співробітниками, впродовж кількох хвилин потрапляє у дослідницький відділ завдяки заповненню електронної анкети – спеціально розробленого веб-додатка. Клієнт має можливість відслідковувати кількість отриманої інформації хвилина в хвилину, отримавши спеціальний доступ.

- Студія для проведення фокус-груп вже не перший рік є однією з найкращих студій в Україні. Організація роботи студії теж може бути показником ставлення компанії до своїх Клієнтів та до організації роботи. При необхідності слідкувати за подіями у студії наші клієнти можуть прямо із свого робочого місця або навіть під час відпустки – шляхом організації онлайн-трансляції із студії у мережу Інтернет з авторизованим доступом лише для клієнта.

Власне, зворотній зв’язок з нашими клієнтами підтверджує результати аудиту - всі наші замовники після завершення чергового проекту надають нам саме такі оцінки, які були отримані в результаті внутрішнього самоаналізу.

Звичайно (і це добре), були виявлені деякі наші слабкі місця, але тепер ми знаємо, де підтягнути гайки, і після наступної «внутрішньої ревізії» ці фактори з розряду наших недоліків повинні перейти до розряду наших переваг.

Ще одним позитивним моментом такого аналізу є те, що компанія отримала можливість «побути в шкурі» своїх же клієнтів та відчути на собі роботу своїх же методик – що теж дає можливість підкорегувати деякі моменти.

Для подальшого підвищення якості наших послуг ми, як і завжди, готові вислухати зауваження та пропозиції він наших постійних клієнтів, від тих, хто тільки збирається звернутися до нас, та від тих, хто поки що сумнівається. Розвіяти свої сумніви та висловити зауваження та побажання щодо діяльності Вашої дослідницької компанії Ви завжди можете за телефоном (056) 370-22-82 або надіславши повідомлення на адресу [email protected].

З повагою,
Action Data Group
Ваша дослідницька компанія.

Похожие пресс-релизы