Виступ ВІА «Ретро-Бум» відкривав 10-ту традиційну вечірку для «Козирної карти».

28 травня 2010 року мережа ресторанів «Козирна карта» відсвяткувала свою десяту традиційну травневу вечірку в стилі радянської маївки: ретро автомобілі, солодка вата, смажене насіння та льодяники на паличках.
На святі панувала цілковита атмосфера в стилі 80-тих, а розважати вельмишановних гостей взялися відомі зірки естради: Тіна Кароль, «Хор Турецького», Анастасія Приходько, гурти «ТІК», «Моральний Кодекс» та «ВВ».
Відкривали це масштабне свято своїм виступом справжні професіонали з багаторічним досвідом роботи – ВІА «Ретро-Бум». І це мабуть не спроста, адже хто як не гурт «Ретро-Бум», котрий в своєму численному репертуарі має низку добірок в ретро-стилі, міг налаштувати атмосферу свята «Козирної маївки». Цей молодий, але дуже перспективний колектив ансамблю не вперше допомагає з організацією низки столичних заходів.
Студія Святкових Подій «Ретро-Бум» займається організацією та професійним супроводженням приватних та корпоративних заходів з 2007 року. Засновникaми студії стали професійні артисти Олександр Вітер та Поліна Катеринославська. В складі творчого колективу під однойменною торговою маркою працюють: ведучі, музиканти, артисти, сценаристи, режисери, фотографи, відео оператори, дизайнери та флористи, а це понад 30-ть чоловік. Студія «Ретро-Бум» запрошує всіх, хто мріє про свою унікальну подію, та допоможе втілити її від початкових консультацій до художньої реалізації.

Студія Святкових Подій «Ретро-Бум»
Автор: прес-секретар Леся Семенюк

тел. (067) 716-99-10