pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Благодійне свято для дітей-інвалідів «День Добра».

Хто найбільш беззахисний та уразливий в будь-якому суспільстві та в будь-які часи? Діти. І особливо - діти-сироти, діти-інваліди й хворі діти ... Їм так потрібні: наш ЗАХИСТ, наше МИЛОСЕРДЯ, наша УВАГА, наша ДОБРОТА. Але більш за все цим малюкам потрібна радість, якої вони позбавлені з самого дитинства.

Ми вирішили: хоч раз у житті не бути байдужими до дитячого горя! Хоч на одну мить наповнити дитячі очі світлом надії та віри! Хоч на один день зробити дітей щасливими!

Таким чином, ми, рекламна агенція «Кориця» (www.koritsa.kiev.ua), разом з нашими друзями й партнерами організували благодійний «День Добра» для діток-інвалідів, який відбувся 4 вересня 2010 року на території Куренівського парку. Кількість дітей, що відвідали захід: близько 200.

Наша мета полягала в тому, щоб подарувати справжнє веселе свято дітям, які так обмежені в спілкуванні з навколишнім середовищем. Ми хотіли, щоб вони відчули себе частиною великого світу, де, безумовно, є місце для них!

Що відбувалося у цей чудовий «День Добра»? Програма була дуже насиченою та цікавою.

Дітей розважали веселі аніматори, одягнені в костюми ростових ляльок, – смішний ведмедик Барні та солодке Печиво ТУК. Вони створювали святкову атмосферу та смішили не тільки малюків, а й дорослих.

Відомий професійний ведучий Олег Дмитрієв вів концертну програму та спілкувався з гостями свята. Популярні естрадні виконавці виступали перед маленькими глядачами та дарували свої теплі побажання. Серед виконавців були: група Малхоланд Драйв, співачка Ева Браун, співачка Юлія Бардаш і група «Пара Нормальних».

Тетяна Рудковська, спорстменка-паралімпійка з легкої атлетики, відвідала захід, щоб привітати дітей. Також гості свята фотографувалися та отримували на пам'ять моментальне фото з тими, хто прийшов подарувати їм гарний настрій.

Ну, яке ж це свято без «смачних» подарунків? Протягом всього заходу дітям роздавали шоколадні цукерки, надані компанією Kraft Foods Ukraine.

Але найголовніше: «День Добра» викликав на обличчях дітей веселу посмішку! Тому щира подяка від матерів стала найвищою нагородою за проведення благодійного свята.

Від всього серця хочемо подякувати:

• Українському культурно-просвітницькому центру «Нове життя» за запрошення дітей та можливість подарувати їм це свято.
• Компанії «Крафт Фудз Україна» за надання подарунків та присутність «героїв» Барні і ТУКа.
• Подільській районній адміністрації за підтримку та надання місця проведення свята.
• Ведучому Олегу Дмитрієву за проведення святкової програми.
• Фотографу Валентину Кармінському за зйомку свята.
• Усім виконавцям за знайдений час та участь у благодійному заході.
• Паралімпійському комітету та Тетяні Рудковській за підтримку та «живе» спілкування.
• Усім нашим партнерам за допомогу та участь у технічний та творчій підтримці.

Ми віримо, що цей день закладе добрі традиції проведення подібних благодійних заходів. Адже, що дійсно дарує нам радість в житті? Сонячна усмішка, дружня увага, живе спілкування, щира турбота. Але справжнє свято починається там, де є ДОБРОТА, що здатна творити чудеса. Милосердя не буває надмірним!

Похожие пресс-релизы