pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Попередні результати опитування "Уподобання методологій дослідження"

Після запуску опитування про клієнтські уподобання у виборі методологічних підходів, окрім заповнених анкет ми отримали також і коментарі наших колег-маркетологів. Більшість зауважень стосувалися того, що неможливо визначити найкращий або найгірший метод, оскільки кожен з них призначений для вирішення конкретного завдання, і відповідно вибір інструменту залежить від умов поставленої задачі.

З такими коментарями ми навіть і не думаємо сперечатися, оскільки абсолютно з ними згодні.

Тоді навіщо ж було організовано це опитування, і яка його цільова аудиторія?

ЦА:

Перед початком опитування ми звернули увагу респондентів, що опитування спрямоване на спеціалістів, які замовляють маркетингові дослідження у маркетингових агенцій – чи то менеджери з маркетингу, чи комерційні директори, чи Особи-Що-Приймають-Рішення.

Навіщо:

Ось тут докладніше…

Впродовж останніх 15 років Action Data Group чула різні вимоги від своїх клієнтів – виробниками товарів та послуг – з точки зору апробації застосування методологічних підходів.

І якщо 10-15 років тому клієнти цілком покладалися на наше уміння у виборі адаптованих методологічних підходів, заявляючи, що ми є «лікарями їхнього бізнесу», то останнім часом ситуація змінилася. З появою достатньої кількості «маркетингових агенцій», що пропонують «весь спектр маркетингових послуг» за «привабливою» ціною, але з теоретичними знаннями випускників профільних вишів та без практичних навичок, клієнти часто-густо отримують GIGO. Точніше – некоректно адаптовані методологічні підходи до вирішення клієнтських задач.

Таким чином, у клієнта формується (помилкова) думка, що тому або іншому методологічному підходу довіряти не можна.

Звідси часто виникають і смішні (гірко смішні) ситуації, коли клієнт наполягає, наприклад, на тестуванні дизайну упаковки із застосуванням кількісних методологічних підходів або тестуванні назви засобами CATI.

Action Data Group, аби перевірити гіпотезу сформованої довіри у виробників товарів та послуг до певних методологічних підходів «взагалі», провела це опитування, спрямоване лише на виробників товарів та послуг, і жодної міри не на висококваліфікованих спеціалістів, які надають маркетингові послуги, що так само, як і спеціалісти ADG, розуміють, що для кожного дослідження має бути адаптовано методологічний підхід.

Наше опитування триває, але ми вирішили все ж таки показати половину роботи:

http://actiondatagroup.com/ua/news/poll.gif

Дякуємо респондентам за участь у опитуванні, опитування триває, аналіз теж – масив даних буде проаналізовано в залежності від галузей підприємств та посад респондентів.

Колеги-професіонали, що реально зацікавлені у отриманні докладних результатів, можуть отримати їх пізніше, надіславши запит електронною поштою.

Похожие пресс-релизы