pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Короткий огляд ситуації на ринку послуг Mystery Shopping. Аналіз вторинних джерел.

У формуванні «лояльності клієнта», його постійності та прихильності до бренду одним з ключових чинників є якісний сервіс, аудит та контроль рівня якого найповніше забезпечує методика «Таємний покупець».

Факти, які підтверджують актуальність контролю сервісу:

- Понад 80% покупців не скаржаться і не виказують претензцій навіть в разі відверто неякісного обслуговування, але переважна більшість з них не роблять повторних покупок в цій торговій точці(у випадку мережевих супермаркетів це може бути навіть вся мережа в цілому).

- Залучення нового покупця обходиться в кілька разів дорожче, аніж лояльність постійного клієнта, який робить регулярні, систематичні покупки. При збільшенні прихильності покупців лише на 5%, зростання прибутку може складати 15%.

- Клієнт, якого цілком задовольняє якість обслуговування, більше часу проводить у магазині, купуючи більшу кількість товарів. Висока якість сервісу мотивує споживача рекомендувати магазин або бренд родичам, друзям та просто знайомим, що дозволяє частково заощаджувати на рекламі.

З результатами дослідження ситуації на ринку послуг Mistery Shoping, яке провела компанія Action Data Group в кінці 2010 - на початку 2011 року можна ознайомитися на сторінці Приклади Робіт на сайті компанії - http://actiondatagroup.com/ua/research/examples/ms.php

Автор дослідження - маркетолог-аналітик компанії Action Data Group Тетяна Тарасова.

Похожие пресс-релизы