pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

До сезону-2011 ТМ «Лімо» підготувала ласунам смачні новинки

Напередодні нового сезону ВАТ «Львівський холодокомбінат» ТМ «Лімо» підготував для любителів морозива цілу низку смачних новинок.
Зокрема, у сегменті вагового сімейного морозива, у продажі уже з’явилося морозиво «Абрикосове» вагою 500 г та “Фісташкове” вагою 1000 г. Морозиво випускатимуть у вигляді так званих «рукавів».
«Абрикосовий та фісташковий смаки — одні з найбільш популярних серед населення, що мають попит цілий рік. Ми повністю відтворили смак абрикоса та фісташки у нашому морозиві завдяки натуральним наповнювачам, тому переконані, що воно обов’язково сподобається споживачам», - зазначає Оксана Яремко, керівник відділу маркетингу ВАТ «Львівський холодокомбінат».
А ця новинка точно припаде до смаку любителів горіхових смаків. «Нутела-ісе» - двошарове ескімо білого та коричневого кольору, вкритого кондитерською глазур’ю зі смаком фундуку. Морозиво «Нутела-ісе» випускається у 65 грамовій упаковці, а також незабаром з’явиться у картонних відерцях для сімейного споживання, масою 500 грам.
Ще одним горіховим смаком потішить «Лімо» і любителів фісташок. Морозиво зеленого кольору з чітко вираженим смаком смаженої фісташки у фісташковій глазурі випускатимуть порційно у 80-грамовій упаковці. «Підігріватиме» бажання скуштувати морозиво й яскрава обгортка з зображенням фісташок.
П'ятою новинкою сезону стало морозиво «КаБаРе» зі смаком груші. Це м’яке морозиво жовто-зеленого кольору зі смаком груші «Дюшес». Морозиво має кисло-солодкий смак з чітким освіжаючим та тонізуючим післясмаком. Вага упаковки 2,2 кг. Випускається у зручному пластиковому прямокутному лотку.
А для тих, хто полюбляє класичні смаки — морозиво “Ескімо з натуральним згущеним молоком”. Це морозиво поєднало в собі класичне ескімо в шоколадній глазурі з двома наскрізними повздовжними стержнями з натурального згущеного молока. Випускатимуть морозиво у 80-грамових порціях.
«Ми постійно слідкуємо за тенденціями ринку і намагаємося віднаходити все нові смаки, які б задовольняли найвибагливішого споживача. Ці новинки стали «першими ластівками» у сезоні-2011, адже згодом ми плануємо потішити наших споживачів ще кількома новими смаками», - додає Оксана Яремко.

Прес-служба
ВАТ «Львівський холодокомбінат»
Тел. 0677552622

Довідка про компанію
ВАТ «Львівський холодокомбінат» засновано у 1995 році. Компанія займається виробництвом і реалізацією морозива виключно з натуральних компонентів. На ринку морозиво виробництва ВАТ «Львівський холодокомбінат» представлено під торговою маркою «ЛІМО». Асортимент морозива ТМ «ЛІМО» налічує близько 90 видів продукції, серед яких: ріжок, ескімо, вафельний стакан, брикет, морозиво у полістирольному стакані, фруктовий лід, морозиво у відерках, вагове, у контейнерах, морозиво-торт, морозиво-рулет, моноліт.
На сьогодні компанія входить в п’ятірку лідерів виробників морозива. Виробничі потужності холодокомбінату становлять 15 тис. т. морозива в рік.
Також ВАТ “Львівський холодокомбінат” розширив лінійку своїх продуктів новими видами, а саме пельменями та варениками в широкому асортименті преміум-якості. Пельмені та вареники випускаються під ТМ “Лімо”.
В 2005 році ВАТ «Львівський холодокомбінат» отримав сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2009.

Похожие пресс-релизы