pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Новинка 2011 року від KLEYNOD

Слідуючи світовим годинниковим трендам 2011 року, Київський годинниковий завод запровадив у серійне виробництво нову модель чоловічих годинників К 148-ї серії.

Новинка весняного сезону 2011 від KLEYNOD – це втілення очікувань шанувальників українського годинникового мистецтва. Класичний характер та елегантні правильні форми цієї моделі підкреслюють тверді лінії та форми слім-корпусу збільшеного діаметру - 40 мм. Стриманий циферблат доповнює образ стильного і ділового аксесуара. Традиційно, як і всі попередні моделі KLEYNOD, цей годинник зібраний на основі високоякісного швейцарського механізму Ronda, має вологозахист 3 АТМ та збільшений строк гарантії – 30 місяців.

Модель К 148 пропонується відразу в чотирьох варіантах – сталевий корпус із чорним циферблатом, позолочений з чорним або позолочений з позолоченим циферблатом і, досить незвичайний для такого класу годинників варіант, - з покриттям корпусу рожевим золотом та сріблястим циферблатом. Для всіх чотирьох варіантів застосовуються циферблати з римськими цифрами, центральні стрілки відліку годин, хвилин та секунд, всі годинники мають календар. Ремінці годинників – з натуральної шкіри з тисненням під крокодила.

Збільшений до 40 мм корпус, більш сучасний дизайн циферблату, поліпшена ергономічність – це далеко не повний перелік доробок і нововведень, які були внесені в розробку новинки. Ціни на модель серії К 148 доволі доступні – близько 1000 грн.

У самий найближчий час модель К 148 буде доступна шанувальникам українського годинникового мистецтва у фірмових магазинах KLEYNOD, магазинах партнерів та вже є в наявності в інтернет-магазині www.kleynod.ua

Микола Антоненко

Похожие пресс-релизы