Adizes problem solving - нова освітня програма в kmbs

2-3 червня запрошуємо управлінців на поглиблений курс з прийняття рішень за методологією Адізеса в kmbs (http://kmbs.ua/).

Курс розроблено для компаній, що бажають максимально покращити якість внутрішніх рішень і одночасно максимізувати шанси на їх впровадження.

Курс, що не має аналогів в СНД, надає цілісну картину методології Адізеса, бачення практичного застосування теорії та опрацювання необхідних навичок командного вирішення проблем. Всі основні методологічні підходи розроблено Інститутом Адізеса для навчання внутрішніх інтеграторів.

Основні питання курсу:
- Що необхідно знати для ефективного командного вирішення проблем?
- Як формується і працює команда в період змін?
- Яка концепція прийняття рішень при командному вирішенні проблем?

Результат, який отримають учасники:
• Компанія назавжди змінює підхід до прийняття рішень.
• Впровадження рішень, що приймаються, а також швидкість їх впровадження збільшується в рази.
• Учасники отримають можливість випробувати себе в різних ролях в командах, що випрацьовують рішення, під час спеціальних симуляцій.

Дати проведення: 2-3 червня 2011
Вартість: 4 400 грн.

Програма курсу:
Частина 1. Основи теорії менеджменту Адізеса.
Частина 2. Як формується і працює команда?
Частина 3. Механіка прийняття рішень в команді
Частина 4. Де, як і коли використовувати отримані навички

Викладачі:
Олексій Капуста,
[директор видавництва ВД "Стандарт (журнали "Управління компанією" та "Новий маркетинг"), випускник МВА від Києво-Могилянської Бізнес Школи (http://kmbs.ua/), з 2008 р. проводить тренінги з тайм-менеджменту та особистої ефективності, має кваліфікацію викладача теорії менеджмента Адізеса, репрезентує інтереси Інституту Адізеса в Україні]

Володимир Павелко,
[директор програм МВА Києво-Могилянської Бізнес Школи (http://kmbs.ua), сертифікований викладач Adizes Institute (USA). 3 1998 по 2009 рік працював у банківській сфері, де пройшов шлях від економіста до заступника Голови Правління]

Місце проведення: Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs], Київ, вул. Волоська 8/5, 4-й корпус, 4-й поверх [044] 490 6635
З будь-яких питань по програмі звертайтесь до Наталії Черепухіної : +38 [044] 490 6635, [email protected]