pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

семінар-практикум "ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ АКЦІОНЕРІВ: нове законодавство та перший досвід його застосування"

21 червня у м. Києві відбудеться семінар-практикум "ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ АКЦІОНЕРІВ: нове законодавство та перший досвід його застосування"

Відповідаючи на численні запити власних клієнтів, Центр розвитку корпоративного управління МІБ презентує Вашій увазі семінар, присвячений питанням підготовки та проведення загальних зборів акціонерів (ЗЗА) з врахуванням положень Закону України "Про акціонерні товариства".

Цей семінар є авторським майстер-класом відомого в Україні викладача-практика Окунєва Олександра Йосиповича – директор Центру розвитку корпоративного управління МІБ, відомий в Україні фахівець у галузі корпоративного права. Багаторічний досвід реалізації консалтингових проектів у складі команд консультантів International Finance Corporation (IFC) в Україні (1996 - 2001) та МІБ (з 2001). Автор низки навчальних програм для професіоналів корпоративного управління України, Казахстану, Узбекистану, Таджикистану, Монголії. Серед клієнтів - ФДМУ, ДКЦПФР, ТОВ "МЕТІНВЕСТ - ХОЛДИНГ", АТ "СМАРТ-ХОЛДИНГ", ТОВ "ДПЕК", АТ "ХАМКОРБАНК" (Узбекистан), АТ "КАЗМУНАЙГАЗ-РД" (Казахстан), "Українська універсальна біржа" тощо. Член Консультаційно - експертної ради з питань корпоративного управління ДКЦПФР; голова Правління Професійної асоціації корпоративного управління (ПАКУ); член Консультативної Ради компанії "AES Україна". Співавтор першого в Україні посібника з питань корпоративного управління (1999); "The handbook of international corporate governance" (видання Британського Інституту директорів, Лондон, 2005); автор більше 60 публікацій з корпоративного права та управління.

Увага! Семінар не передбачає розгляду питань діяльності органів управління АТ. Ми пропонуємо взяти участь також у семінарі «Закон України «Про акціонерні товариства»: діяльність органів управління та захист прав акціонерів», який відбудеться наступного дня та скористатися суттєвою знижкою.

Учасники семінару не лише вислухають практичні поради фахівця, а й матимуть можливість обговорити спірні моменти методом "мозкового штурму", обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару, а також, отримають унікальний пакет роздаткових матеріалів, що включає презентації лектора та велику кількість систематизованих судових рішень у справах щодо визнання рішень ЗЗА недійсними.

Місце проведення – Міжнародний інститут бізнесу, м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8 А.

З питаннями Ви можете звертатись до Інни Мозгової - тел.(044)22-88-759 (прямий),
585-00-33 (внут.номер – 132), e-mail: с[email protected] або [email protected]

Детальна інформація на сайті МІБ http://www.iib.com.ua/cg/seminars

Похожие пресс-релизы