pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

УКРАЇНСЬКЕ «ТВОРІННЯ» У ПОЛІТИЧНОМУ ЦЕНТРІ ЄВРОПИ

Виставка українського художника в приміщенні Палацу Європи у Страсбурзі

11 травня Україна офіційно перейняла головування у Комітеті міністрів Ради Європи. А 20 червня розпочинає свою роботу сесія Кабінету міністрів Ради Європи під час якої перед депутатами ПАРЄ виступить президент України Віктор Янукович.

В цей же час в приміщенні Парламентської Асамблеї Ради Європи розпочне роботу виставка заслуженого діяча мистецтв України художника Юрія Нагулка. Виставка називається «Творіння» і продовжує традицію національних презентацій – кожна головуюча країна намагається якнайкраще представити себе та свою культуру серед представників 47 країн – членів Ради Європи.
Загальна ідея виставки – презентація України, як країни, що має глибокі духовні та культурні традиції, які й понині формують світогляд людей та мають значний вплив на сучасне національне мистецтво.
«…Мовою сучасного мистецтва я стверджую: ані війни, ані кризи, ані будь-які інші лиха не в змозі похитати основу буття – людина з любов’ю у серці здатна пройти через всі перешкоди, адже Господь за будь-яких умов любить свої творіння і завжди простягає руку допомоги. Головне, щоб людина відкрила своє серце і тоді світ навколо нас зміниться та щезнуть всі лиха» - так описує виставку автор Юрій Нагулко.
Відкриє виставку Міністр закордонних справ України, Голова Комітету міністрів Ради Європи К.І.Грищенко. «Творіння» експонуватиметься в Раді Європи до 7 липня.

Рада Європи— міжнародна організація 47 держав-членів в європейському просторі.
Членство відкрите для всіх європейських держав, які визнають принцип верховенства права і гарантують основні права людини і свободи для своїх громадян.
Один з найбільших успіхів Ради це Конвенція про захист прав людини і засадничих свобод 1950 року, яка слугує основою для Європейського суду з прав людини.
Штаб-квартира Ради Європи знаходиться у Страсбурзі на французько-німецькому кордоні. Спочатку засідання Ради відбувалися в Університетському Палаці Страсбургу, сьогодні Рада Європи засідає в Палаці Європи на околицях міського центру.

Юрій Нагулко.- народився 1954 року. Український художник. Заслужений діяч мистецтв України. Живе в Києві. В його активі близько 40 персональних та 30 колективних виставок. Протягом 2009-2010 років його роботи були представлені у «Метрополітен музей» та National Arts Club у Нью-Йорку, на найбільшому мистецькому форумі «АRT-BASEL|MIAMI BEACH». У рамках співробітництва з МЗС України, та за підтримки представництва України в ООН та посольства України у Франції, було відкрито експозиції художника в Українському Домі в Нью-Йорку та Українському культурному центрі в Парижі.
Художник активно виставляється та продається в Україні та світі: в 2011 його роботи були успішно продані на аукціонах Phillips de Pury & Company та Bonhams.

Похожие пресс-релизы