pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Розшукуються кращі КСВ-практики Львівщини

Львів, 1 серпня – Центр «Розвиток КСВ» (Київ) запрошує львівські компанії, бізнес-школи, університети подати свої практики корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) на ІІІ Національний конкурс бізнес-кейсів із КСВ, що проводиться за підтримки компаній «Ернст енд Янг» (генеральний партнер), «САН ІнБев Україна» (партнер «Better World»), «МТС Україна» (мобільний партнер) й «ESG» (комунікаційний партнер).

Марина Саприкіна, голова Центру «Розвиток КСВ», відзначає: «За результатами національного дослідження «Корпоративна соціальна відповідальність 2005-2010: стан та перспективи розвитку»* рівень поінформованості із КСВ на Львівщині значно зріс – із 62,9% до 94,7%, тут найінтенсивніше впроваджують практики соціальної відповідальності. Львівські підприємства самостійно розробляють програми і заходи із КСВ і співпрацюють з органами державної влади. Як зазначили респонденти, відсутність коштів – головна перешкода для підприємств Львівської області. Конкурс бізнес-кейсів допоможе компаніям регіону зацікавити інвесторів, а також поділитись своїми унікальними успішними практиками із корпоративної соціальної відповідальності».

Оцінювати практики буде міжнародне журі із 9 країн світу. Найкращі бізнес-кейси буде розміщено в публікації «Практики КСВ в Україні 2011», а також компанії, які подали кейси, матимуть змогу представити свої кейси на заключній конференції у грудні 2011 року. Участь у Конкурсі є безкоштовною. Останній термін подання кейсів – 15 вересня 2011 року.

Якщо компанія бажає взяти участь у Конкурсі, слід звернутись до Олени Губанкової, Stakeholder Engagement Manager: [email protected], тел.: (044)2801147, 0934687925.
_____________________________________________________________________________________________________________________
Про Національний Конкурс бізнес-кейсів із КСВ: Започаткований у 2009 році, Конкурс популяризує кращі корпоративні практики з КСВ. За два роки вже зібрано близько 80 українських практик, які можна знайти на сайті www.csrcase.info Переможцями 2010 стали: 1 місце – Майкрософт Україна, «Міжкорпоративний університет», 2 місце – «Прикарпаття обленерго» й компанія «Астеліт», 3 місце – «Люксоптика» і «Мері Кей».

Про Центр «Розвиток КСВ»: Провідна експертна організація з КСВ в Україні, член Правління Глобального договору ООН (2010-2011), Організаційний стейкхолдер GRI, національний партнер CSR Europe (Брюссель). Організація об’єднує 21 компанію України. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм та комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки і верифікації нефінансової звітності.

*у рамках програми «Об'єднуймося заради реформ» (UNITER), що здійснюється Pact Inc. та фінансується Агентством США з Міжнародного розвитку (USAID)

Похожие пресс-релизы