pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Action Data Group відповідає на популярні питання

На нашу адресу часто надходять питання, що стосуються діяльності нашої компанії. Останнім часом переважна більшість стосувалася нашої рекрутингової діяльності, а питання були як від потенційних клієнтів – підприємств-роботодавців, так і від кандидатів на відкриті вакансії.

Найпопулярніші та схожі питання ми вирішили виділити окремим блоком та дати відкриті відповіді.

Питання: Ваша компанія позиціонує себе як дослідницьке консалтингове підприємство. Яким чином ви почали займатися пошуком персоналу і який у вас у цьому досвід?

Відповідь: Ще на початку діяльності нашої компанії (а це – середина дев’яностих минулого століття) майже всі консалтингові проекти невід’ємно були пов’язані також і з консалтингом у сфері людських ресурсів. Або ж – пошуком персоналу. Хоча за останніми словами приховано набагато більше ніж просто закриття вакансії, бо пошук необхідного спеціаліста – одна з ланок у процесі HR-консалтингу.

Тісна робота з підприємствами у сфері організаційного консалтингу, виявлення, аналіз і (при необхідності) коригування організаційної та ієрархічної структури підприємства та зон відповідальності окремих спеціалістів, написання і адаптація посадових інструкцій, а в результаті – пошук необхідних фахівців на відкриті вакансії – саме така діяльність дозволила нам стати успішною компанією у рекрутинговій діяльності. Рекрутинг, почавшись як невід’ємна частина наших проектів, в решті решт став окремою гілкою нашої діяльності.

Питання: Ви закриваєте вакансії всі, чи є окремі спеціальності та галузі, в яких ви спеціалізуєтеся?

Відповідь: За специфікою нашої роботи ми найчастіше шукаємо спеціалістів – білих комірців, але іноді доводилося знаходити і синіх та сірих, коли новоутворене підприємство набирало персонал з нуля. Ну і безумовно – пошук висококласних спеціалістів керівної ланки – директорів всіх рівнів та управляючих, керівників регіональних та міжнаціональних проектів. Щодо галузей – досвід наших спеціалістів дозволяє результативно закривати вакансії широкого спектру галузей – торгівля, виробництво, послуги, ІТ-сфера.

Питання: Хто до вас звертається частіше – роботодавці, що шукають спеціалістів, чи кандидати, що шукають роботу?

Відповідь: За роки рекрутингової діяльності ми заробили певний авторитет як у роботодавців, так і у претендентів на вакансії. До речі, саме тому приємно відзначати, що зараз, у період, коли деякі інші рекрутингові компанії відчувають спад кількості звернень, кількість відкритих нами вакансій останнім часом збільшилася. Серед них – бухгалтери (від звичайного до головного), маркетологи (від спеціалістів до директорів з маркетингу), юристи, логісти, бренд-менеджери, керівники проектів та інші.

З іншого боку збільшилася кількість резюме, які нам постійно надсилають потенційні кандидати. І хоча ми, на відміну від кадрових агенцій, не підшукуємо роботу для кандидатів, а навпаки – закриваємо відкриті вакансії для підприємств – наших клієнтів, отримані резюме від висококласних спеціалістів, як правило, йдуть у обробку.

І хоча ми скрізь акцентуємо, що працюємо не для потенційних кандидатів, а для роботодавців, тим не менш, недостачі у резюме ми не відчуваємо.

Питання: Хто до вас звертається частіше – постійні клієнти, чи нові? І як вас знаходять?

Відповідь: Тут не зовсім правильно було б сказати «часто звертаються» щодо постійних клієнтів, оскільки з ними, як правило, контакт налагоджений добре, і ми в курсі їхніх насущних питань. А нові клієнти, як правило, при необхідності закрити вакансію спочатку шукають можливих виконавців у Інтернеті, а от вже після отримання переліку провідних рекрутингових компаній звертаються за рекомендаціями до своїх колег та знайомих з інших підприємств. А тут вже свою позитивну роль виконує наша репутація – якість нашої роботи можуть підтвердити не один десяток провідних підприємств як нашої області, так і за її межами.

Питання: Чи працюєте ви із сайтами пошуку роботи?

Відповідь: Так, звичайно, частина нашої роботи з пошуку спеціалістів – це робота із такими сайтами. За весь час нашої діяльності ми розміщували оголошення про вакансії на майже півсотні ресурсів, в решті решт окресливши для себе декілька найефективніших. Як то кажуть – не всі сайти з пошуку роботи однаково корисні. Але свої думки про них а також наш рейтинг ми плануємо оприлюднити трохи згодом.

Питання: Як почати з вами працювати?

Відповідь: Якщо ви – потенційний кандидат, надсилайте нам докладне резюме із переліком останніх місць роботи, виконуваними обов’язками, уміннями та навичками та з побажанням щодо майбутньої посади та рівнем заробітної плати, на яку розраховуєте.

Якщо ви роботодавець і для відкритої вакансії у вас є сформовані вимоги – надсилайте нам, у відповідь ви отримаєте докладні умови співробітництва та шаблон договору. Якщо є проблеми із формулюванням функціональних обов’язків на відкритій вакансії – то це ми готові взяти на себе.

Ми завжди доступні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 за телефоном (056) 370-22-82 або за електронною адресою [email protected]

На питання відповідав: Володимир Градиський, менеджер з розвитку бізнесу компанії Action Data Group

Похожие пресс-релизы