pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

AutoPROm.UA 2011: настав час говорити про майбутнє

25 жовтня 2011 року в київському готелі Hyatt Regency Kyiv зберуться власники та управляючі українських автомобільних компаній, міжнародні експерти та аналітики, лідери страхового і банківського секторів, щоб обговорити актуальні події автомобільної індустрії, що мають безпосередній вплив на подальший розвиток галузі.

«Дорожню карту» галузі на найближчий час, стратегії виходу на якісно новий рівень розвитку автомобільного ринку, загрози та перспективи створення зони вільної торгівлі з ЄС для індустрії, а також фактори, що сприяють інвестиційній привабливості автопрому України, у тому числі в контексті ЄВРО-2012, будуть обговорювати професіонали автомобільного бізнесу на Третій міжнародній конференції з розвитку автомобільної індустрії України «AutoPROm.UA 2011».

«Розвиток власного виробництва – це важлива складова незалежності країни. Сьогодні необхідно визначити шлях розвитку автомобільної індустрії в цілому», – говорить президент Асоціації автовиробників України Михайло Резнік.

Почесний гість конференції – Генеральний секретар Міжнародної асоціації автовиробників OICA пан Ван дер Страатен розкаже про сучасні тенденції світового автовиробництва і поділиться своїм баченням шляху розвиту України як автомобільної держави.

Традиційно захід відвідують регулятори, що робить діалог влади і бізнесу ще більш конструктивним і цікавим. До обговорення організатори, як і завжди, пропонують «живі», актуальні теми. Вплив законодавчих ініціатив на автомобільний ринок України та реалізація державної промислової політики стосується кожного, чия діяльність пов’язана з автомобільною галуззю.

Конференція AutoPROm.UA – це єдиний в Україні спеціалізований захід, що є унікальною платформою для переговорів з питань інвестування, створення спільних підприємств, обміну досвідом у сфері виробництва та продажу автомобілів, а також традиційним місцем зустрічі українських і міжнародних виробників автомобілів та автокомпонентів, імпортерів і дилерів, експертів автомобільного ринку.

Інформаційний центр конференції:
Тел.: +38 044 237 5554
Факс: +38 044 483 6554
E-mail: [email protected]
Веб: www.autoprom.kiev.ua

Похожие пресс-релизы