pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Подивися на світ очима тварин! You can Help! Субота, 24 вересня 2011, Київ Представництво компанії Canon в Україні спільно з В

Подивися на світ очима тварин!
You can Help!

Субота, 24 вересня 2011, Київ

Представництво компанії Canon в Україні спільно з Всесвітнім фондом природи (WWF) проведуть соціальну акцію «Подивися на світ очима тварин! You can Help!», в ході якої збираються привернути увагу до проблеми вимирання видів диких тварин та збереження навколишнього середовища.

«Ми закликаємо вас бути ближче і відповідальніше до оточуючого нас світу, природи, тварин та один одного. Якщо кожен з нас відірветься від буденних проблем і стане дбайливіше ставитися до нашої тендітної планети, то разом ми зможемо змінити світ. Маленькими кроками, але впевнено ми зможемо це зробити. Саме тому слоганом нашого заходу стала фраза «You Can Help!» Для компанії Canon такий проект набагато важливіше комерційних справ та подій», - коментує майбутній захід Людмила Воронова, фахівець з маркетингу Представництва компанії Canon в Україні.

Всесвітньо відома компанія Canon вже багато років підтримує Всесвітній фонд природи (WWF). Але в Україні це буде перший спільний соціальний проект представництва Canon та WWF.

«Ми дуже раді, що ця важлива соціальна ініціатива йде від багаторічного партнера WWF в усьому світі - компанії Canon. За допомоги акції «Подивися на світ очима тварин! You can Help!» ми хочемо привернути увагу українців до проблеми зміни клімату, яка призводить до вимирання цілих популяцій диких тварин. – вважає Андрій Білокінь, Координатор кампаній Всесвітнього фонду природи в Україні. – Панда, тигр, білий ведмідь були обрані нами як найбільш відомі та впізнавані види тварин, але не варто думати, що глобальне потепління не стосується нашої країни і нашої природи. Це проблема всієї планети і ми теж можемо зробити свій внесок в її вирішення. 24 вересня ми запрошуємо усіх взяти участь у веселому та цікавому заході, подивитися на світ очима тварин, що страждають від кліматичних змін, а також дізнатися більше про цю глобальну проблему та шляхи її вирішення».

Однією з ідей перевтілення людей у тварин буде художній розпис по тілу - бодіарт художники допоможуть вам відчути себе дикими тваринами! Також у програмі - призові вікторини та конкурси, яскраві фотосесії і несподівані сюрпризи для всіх учасників.

Час проведення: 11.00-14.00, Київ, Арка Дружби народів

Canon і Всесвітній фонд природи

У 1998 р. компанія Canon Europe стала одним з перших партнерів Всесвітнього фонду природи (WWF). У цьому форматі ми входимо до складу обраної групи кращих міжнародних компаній, що надають серйозне фінансування для проектів зі збереження дикої природи та надають підтримку в області захисту навколишнього середовища.

Наші взаємини з Всесвітнім фондом природи свідчать про визнання соціальної відповідальності компанії Canon за межами сфери бізнесу. Ми поділяємо прагнення фонду зупинити і, в кінцевому рахунку, запобігти виснаженню ресурсів планети, щоб створити майбутнє, де люди зможуть жити в гармонії з природою.

Похожие пресс-релизы