pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Анжеліка Рудницька подарувала різдв’яних янголів.

Продовжуючи традицію проведення тематичних зіркових майстер-класів Культурно-освітній центр «Майстер Клас» та відома українська співачка, телеведуча та художниця Анжеліка Рудницька 21 грудня запросила дітей відомих українців на майстер-клас з соломо плетіння.

- Веселі й найулюбленіші і новорічно-різдв’яні свята вже близько! Готуємося до них разом! - На нашому майстер-класі ми навчимо дітей як можна створити власноруч янгола із соломи – розповідає Анжеліка Рудницька. – Такий янгол стане не тільки оригінальною прикрасою новорічної ялинки, але й може стати подарунком для родичів та друзів. Саме такими акціями ми намагаємось зробити світ трохи добрішим і яскравішим.

Анжеліка Рудницька спільно з Культурно-освітнім центром «Майстер Клас» упродовж трьох останніх місяців готували майстер-класи з народного мистецтва, і звісно ж, що напередодні найулюбленіших і очікуваніших різдвяних та новорічних свят не могли не підготувати своїм гостям цікавий та тематичний майстер-клас. Діти українських зірок зможуть освоїти ази цього тендітного і вишуканого мистецтва та створити диво-ангела власними руками.

Участь у майстер-класі взяли онук головних модників України Ірини Данілевської та Володимира Нечепорука – Кирило, телеведучий Олег Панюта, разом зі своєю донькою Ганнусею, дочка однієї з найчарівніших телеведучих вітчизняного телебачення Оксани Гутцайт – Еліна, дочка співачки Тетяни Піскарьової – Анастасія, Моніка – дочка Ірини Кільчицької, екс замісник голови міста Києва, та постійних учасник майстер-класів – син однієї с найкрасивіших українських сімейних пар дизайнера Христини та футболіста Андрія Гусіних.

- Насправді традиція таких майстер-класів це не тільки навчання, але й відрождження родинності. – зауважує директор Культурно освітнього центру «Майстер-Клас» Ірина Буданська. – На наші майстер класи приходять діти у супроводі своїх бальків, чкі також долучаються до процесу. На це справді приємно дивитися та розуміти, що наші проети мають ще й такий соціальний напрямок. Поздоровляємо усіх з наступаючим Новим Роком, з побажаннями щастя, натхнення та доброго настрою. І ми завжди раді нашим постійним учасникам проекту «Серіії зіркових майстер-класів з Анжелікою Рудницькою» та запрошуємо нових гостей долучатися до проекту.

Похожие пресс-релизы