pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відкрито реєстрацію студентів та випускників на безкоштовний навчальний онлайн курс за програмою КПМГ

За допомогою міжнародної програми K-Foundation випускники та студенти вищих навчальних закладів протягом 3 місяців підготуються до своєї першої роботи. Все, що потрібно, – це доступ до Інтернету.

КПМГ в Україні пропонує студентам та випускникам взяти участь у безкоштовній навчальній програмі K-Foundation. Програму було створено для випускників та студентів старших курсів вищих навчальних закладів СНД, які мають намір розпочати кар'єру у сфері аудиту та консалтингу. Участь у програмі передбачає освіту у сфері економіки та фінансів та знання англійської мови.
Охочі студенти та випускники мають зареєструватися до 20 січня 2012 року в KPMG Recruitment System (маршрут для реєстрації: Russia > Moscow > K-Foundation > General) і пройти попереднє онлайн-тестування російською або англійською мовою.

Навчання відбувається дистанційно в мережі Інтернет. Мова навчання та учбово-методичних матеріалів – російська та англійська. За результатами онлайн-тестування учасники K-Foundation отримають сертифікати про закінчення навчальної програми КПМГ з переліком успішно пройдених курсів. Тестування відбувається по кожному курсу окремо.
Зміст програми K-Foundation

Ця програма складається з таких курсів:
• Вступ до Міжнародних Стандартів Фінансового Обліку (МСФО)
• Основи оподаткування
• Фінансовий аналіз та корпоративні фінанси
• Англійська мова для фінансиста
• Розвиток навичок:
- Ділове листування
- Проведення презентацій
- Ефективне управління часом
- Діловий одяг (дрес-код)
- Етичні та професійні стандарти тощо

«За досвідом 2011 року, ця програма стала справжнім відкриттям для студентів і випускників та важливою основою для їх успішного початку кар’єри», – вважає менеджер відділу по роботі з персоналом КПМГ в Україні Наталя Бутенко.
Зараз у КПМГ в Україні працюють Антон Куропятніков, Роман Мефоков, Дмитро Соха та Андрій Замковий, випускники програми K-Foundation у 2011 році, які успішно пройшли конкурс серед кандидатів на вакансії у відділі аудиту. Вони почали свою кар’єру в КПМГ в Україні.

За підсумками програми, учасники з найкращими результатами можуть бути запрошені до участі в конкурсі на вакантні посади в КПМГ в Україні.

Докладніше про навчання K-Foundation – на сайті kpmg.ua

Довідка:
KPMG – міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. У офісах KPMG у 150 країнах працює понад 138 000 професіоналів.

KPMG здійснює свою діяльність в Україні з 1992 року і надає послуги у галузі аудиту, оподаткування, бухгалтерського обліку, а також консультаційні послуги з фінансових питань провідним вітчизняним та міжнародним підприємствам та організаціям. Ми використовуємо інтелектуальний потенціал фірми у світовому масштабі та практичний досвід українських професіоналів для сприяння провідним компаніям у досягненні їх цілей.

Офіси KPMG відкрито у Києві, Донецьку, Львові.

Контактний телефон: +380 (44) 490 55 07
Email:[email protected]

Похожие пресс-релизы