pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ФСЄ оголошує тендер на постачання послуги з логістичного супроводу заходів у рамках Програми розвитку державно-приватного партне

ФСЄ оголошує тендер на постачання послуги з логістичного супроводу заходів у рамках Програми розвитку державно-приватного партнерства (ДПП) в Україні

Фонд Східна Європа є партнером у Програмі розвитку державно-приватного партнерства в Україні, яка розпочалась у 2011 році за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Одним з завдань Програми (Компонент 3) є розповсюдження знань про переваги ДПП серед зацікавлених сторін (представників місцевих органів влади, бізнесу, інвесторів, громадськості) і підвищення потенціалу профільних організацій на місцевому рівні для визначення, відбору, розробки, оцінки, управління та моніторингу проектів та ініціатив ДПП.
Виконання заходів у рамках Компоненту 3 буде здійснюватись на протязі двох років, та передбачатиме проведення круглих столів, конференцій, семінарів та тренінгів, а також навчальних поїздок для зацікавлених сторін у партнерських для Програми пілотних містах України. Загальна кількість пілотних муніципалітетів, що братимуть участь у Програмі – 10. На сьогодні обрані наступні міста: Вінниця, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Львів, а також Сімферополь та Сакський район.

Метою цього тендеру є вибір постачальника послуги з логістичного супроводу вищевказаних заходів Програми, Компонент 3.
ФСЄ очікує, що один контрактер може виконувати завдання по логістиці для більш ніж одного міста, що беруть участь у Програмі.
Переможець тендеру відповідатиме за виконання наступних завдань:

• Організацію місця проведення тренінгу/семінару та забезпечення обладнанням (вибір відбувається на тендерній основі);
• Організацію кава брейків та обідів (вибір відбувається на тендерній основі);
• Забезпечення зв’язку з учасниками заходу та тренером;
• Забезпечення зв’язку з менеджментом Програми у Києві;
• Інші завдання в рамках конкретного заходу.
Розгляд заявок відбуватиметься на основі наступних критеріїв: досвід роботи з організації тренінгів, семінарів, круглих столів, конференцій, навчальних поїздок, а також досвід співпраці з органами місцевої влади, бізнесу та НУО.

Документи для участі у тендері включають:
• лист-заявку,
• описання досвіду заявника,
• очікуваний бюджет із розрахунку підготовки одного заходу.

Усі зацікавлені взяти участь у тендері повинні направити пакет документів за темою «Тендер на постачання послуги з логістичного супроводу заходів у рамках Програми ДПП» на електронну поштову адресу: [email protected] з копією [email protected] у термін до 18 лютого 2012 року.

Похожие пресс-релизы