pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

CzechTourism запрошує на Місяць чеської кухні у мережі ресторанів-бістро "Дрова"

27 березня у мережі ресторанів-бістро «Дрова» розпочнеться Місяць чеської кухні і триватиме до 27 квітня 2012 року

Представництво CzechTourism готує сюрприз для киян та гостей міста. Протягом чотирьох весняних тижнів – від 27 березня до 27 квітня 2012 року – мешканці як київського історичного центру, так і кількох віддалених житлових масивів зможуть поласувати справжніми чеськими стравами безпосередньо поруч із домом.
Адже партнер «Місяця чеської кухні» – розгалужена мережа ресторанів-бістро «Дрова», що відчинила двері своїх закладів ледь не в усіх куточках столиці.
Кулінарна подія матиме особливий урочистий присмак, оскільки збігається зі святкуванням одразу двох ювілеїв – 40 років від підписання Конвенції про охорону всесвітньої культурної і природної спадщини ЮНЕСКО та 20-ї річниці програми ЮНЕСКО в Чехії. Двадцять років тому було названо об’єктами ЮНЕСКО історичний центр Праги, міста Чеський Крумлов і Телч. З того часу здобули визнання ЮНЕСКО загалом 12 чеських і моравських пам’яток.
У зв’язку з цим організатори проекту готують квест пам’ятками ЮНЕСКО, макети яких буде розміщено в усіх закладах мережі «Дрова»
Повномасштабна презентація чеської кулінарії реалізується в рамках проекту Czech Specials, що виник у 2008 році за ініціативи Національного туристичного управління CzechTourism у співпраці з Асоціацією готелів та ресторанів ЧР та Асоціацією кухарів та кондитерів ЧР. Мета проекту – популяризувати якісну чеську кулінарію, до того ж не лише на внутрішньому туристичному ринку, а й для потенційних гостей з-за кордону.
Про партнерів проекту, програму «Місяця чеської кухні», позиції чеського меню, призовий фонд та численні розважальні заходи ви зможете дізнатися з наших наступних прес-релізів на сайті http://ukraine.czechtourism.com.

Представництво CzechTourism в Україні
http://ukraine.czechtourism.com
тел.:+38044 2787035

Похожие пресс-релизы