pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Шоколадний Смугастик» - новий герой ТДВ «ЖЛ».

«ЖЛ» прагне бути ближче до споживачів, радувати не тільки смачною та корисною продукцією, але й зробити покупку солодощів цікавою та грайливою.
Ось чому ТДВ «ЖЛ» має веселу родину корпоративних героїв. Найбільш відомі з них це яскравий веселий Єнот та добрий щасливий Ведмідь, які є прихильниками здорового способу життя. І тепер у корпоративних героїв кондитерської фабрики «ЖЛ» з’явився смугастий друг - це Тигреня на прізвисько «Шоколадний Смугастик».
З’явився він не просто так, а з метою зробити життя споживачів цікавіше та розважати їх своїм гарним настроєм та активною поведінкою. Смугастик любить активний відпочинок, прогулянки на свіжому повітрі та веселі спортивні ігри. Він живе за принципом «Смакуй та розважайся» та завжди радий дарувати подарунки, як дітям так і дорослим.
Наше Тигреня запрошує до розваг завжди і усюди, він з радістю поділиться своїми іграшками, а це і футбольний м’яч, і набір для бадмінтону, і дартс, і навіть радіокерований гелікоптер та дитячий велосипед.
Для цього потрібно лише подружитися з ним на його персональному веб-сайті www.zl-promo.com.ua
Смугастик чекає на вас, щоб разом розважатися усе літо та смакувати різноманітні солодощі фабрики «ЖЛ».
Довідково:
ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 – ЗАТ «Житомирські Ласощі») засновано в 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягами виробництва. Система менеджменту якості виробництва підтверджена сертифікатом ISO 9001:2000. Система безпеки виробництва харчових продуктів підтверджена сертифікатом ISO 22 000. На сьогодні в компанії ТДВ «ЖЛ» працює більше 2000 співробітників. Асортимент продукції налічує близько 230 позицій, серед яких різні види цукерок, печиво та вафлі.

Похожие пресс-релизы