pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Група компаній "Фокстрот" презентує четвертий Звіт з прогресу

В управляючій компанії Групи компаній „ФОКСТРОТ” оприлюднили успішний нефінансовий звіт бізнесу як підписанта Глобального договору ООН.

Група компаній „ФОКСТРОТ” презентувала четвертий за свою історію нефінансовий звіт, головна мета якого – проведення глибокого самоаналізу власної діяльності в галузі корпоративної соціальної відповідальності з точки зору системності та комплексності. 15 березня на сайті ГД ООН (Нью-Йорк) з’явилося підтвердження успішного досвіду проходження процедури нефінансового звітування Групою «Фокстрот».
Нефінансовий звіт ГКФ підготовлено відповідно до Принципів Глобального Договору ООН. У Звіті відображені підсумки роботи ГКФ за 2011 рік із акцентом на головних складових стійкого розвитку – економічних, соціальних та екологічних аспектах діяльності Групи „ФОКСТРОТ”. При цьому дотримано основну вимогу – переконливо продемонстровано три складові: підтвердження підтримки ГД ООН керівництвом компанії, опис практичних дій для впровадження принципів КСО й параметри виміру очікуваних результатів.
Окремий розділ звіту присвячено інформації про персонал компанії, викладено характеристику колективу ГКФ за гендерною та віковою ознакою, принципи мотивації, навчання та розвитку персоналу, системи охорони праці, формування корпоративної культури. Згідно вимог організації та оформлення Звіту у „Додатках” до основного документу показано, як практично застосовуються Принципи ГД ООН у ході операційної діяльності з розвитку брендів, у процесі реалізації власних соціальних проектів ГКФ („Похід Пам’яті”, „Соціальний центр «Перспектива”, „Школа безпеки”) та благодійності.
- Ми розуміємо КСВ як відповідальність компанії перед співробітниками, клієнтами торгівельних мереж під нашими ТМ та відповідальність перед державою, - коментує голова Ради засновників ГК «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев. – Це утримання робочих місць, дотримання прозорості та законності ведення бізнесу, а також збереження партнерства у соціальних проектах, ініційованих державними установами на підтримку соціальної політики держави.
У компанії переконані, що добровільна регулярна звітність з корпоративної соціальної відповідальності дозволяє Групі „ФОКСТРОТ” враховувати потреби та очікування суспільства від бізнесу, аналізувати власну діяльність, щоб покращувати життєві показники бізнесу та бути конкурентоздатною.
- Стратегія КСВ у бізнесі – це поширена європейська практика, й мені приємно, що вона вже п’ять років реалізується у «Фокстроті», - говорить виконавчий директор торгівельної мережі під ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» Уве Кленк. – Адже бізнес зі стратегією КСВ завжди має більше перспектив тримати лідерство, ніж решта. Це європейський шлях розвитку, й важливо, що бізнес «Фокстрот» цей шлях успішно долає.
Зі Звітом з прогресу ГК „ФОКСТРОТ” можна ознайомитися на сайті ГКФ www.foxtrot.ua - http://www.foxtrot.ua/files/zvit_2011.pdf
Довідка: ГД ООН є ініціативою, спрямованою на сприяння соціальній відповідальності бізнесу та підтримку вирішення підприємницькими колами проблем глобалізації з метою розбудови стабільної та всеохоплюючої економіки. Сьогодні у світі існує більше 6 500 компаній та організацій, що стали учасниками Глобального Договору з більш як 130 країн світу. Українська мережа ГД ООН на початок 2012 року нараховує більше 149 підписантів – підприємств, бізнес-структур та громадських організацій й має у своєму досвіді 10 Звітів з прогресу. У грудні 2006 року Група компаній „ФОКСТРОТ” (ГКФ) стала членом української мережі Глобального Договору ООН http://globalcompact.org.ua/ua/how2join/participants?page=7 добровільно взявши зобов’язання дотримуватися принципів корпоративної соціальної відповідальності у процесі розбудови бізнесу. «Група компаній «Фокстрот» є власником таких ТМ, як «Фокстрот. Техніка для дому», «FoxMart», «Техношара» (ретейл побутової та електронної техніки), «Секунда» (ретейл годинників), а також «DEPO't».

Похожие пресс-релизы