Ексклюзивна модна презентація нової моделі Volkswagen CC «от-кутюр»!

19 квітня 2012 року у автосалоні «Порше Захід» (Київ, Софіївська Борщагівка, вул. Вишнева, 1-а) о 19.00  відбудеться показ модної колекції автомобілів Volkswagenсезону 2012.

Вашій увазі будуть запропоновані моделі «прет-а-порте», а яскравою родзинкою вечора стане презентація моделі «від кутюр» VolkswagenCC.

VolkswagenCCє офіційним автомобілем EuroFashion-  культурного проекту не лише для України, а й для усієї Європи -  який став «модним початком» сезону Євро в Україні.

VolkswagenCCшвидко знайде відгук у серцях поціновувачів швидкісних та дизайнерських характеристик автомобіля. Стильна спокуса – слова, які найкращим чином змальовують елегантний та спортивний дизайн. Volkswagenпропонує технічно та візуально оновлену версію відомого автомобіля бізнес-класу, який відтепер з’явився на ринку України без позначки Passat.

Саме зміна імені і зіграла вирішальну роль у переході моделі від сім’ї Passatдо класу люкс. Окрім відмінних візуальних характеристик, новий автомобіль завойовує прихильників своїми технічними параметрами. Серед корисних інновацій необхідно згадати контроль «сліпих зон» (SideAssistPlus), динамічне освітлення (перешкоджає осліпленню водіїв зустрічного транспорту), сучасний круїз-контроль з радаром та функцією екстреного гальмування CityStop, система контролю дорожньої розмітки LaneAssist, біксенонові фари з функцією DynamicLightAssistта автоматичне паркування.

Логічним шоу-елементом модної презентації стане показ колекції одягу від українського дизайнера Наді Дзяк, чий індивідуальний та стильній підхід до дизайнерського мистецтва гармонійно відображає презентацію нового автомобіля.

Ми запрошуємо усіх відвідати 19 квітня автосалон «Порше Захід», щоб відчути неперевершене задоволення від нових шедеврів автомобільного та дизайнерського мистецтва.  Вхід на презентацію – по запрошенням, які можна отримати, зареєструвавшись на сайті www.pzkiev.com.ua