pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

НАСК «Оранта» здійснила низку великих виплат за договорами страхування транспортних засобів

Після розгляду матеріалів справ про врегулювання страхових випадків, які сталися з клієнтами Компанії, на початку квітня НАСК «Оранта» здійснила низку великих виплат.
Так, за пошкодження в результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобіля TOYOTA PRADO, що належав клієнту компанії в Київській області, НАСК «Оранта» здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі 100 990 гривень. Клієнтом за даним договором виступала фізична особа, виплату було здійснено страхувальникові 6 квітня 2012 року.
Також, 4 квітня понад 73 тисячі гривень отримав страхувальник з Київської області за пошкоджений у ДТП автомобіль Mitsubishi Outlander.
Фізична особа, що є страхувальником НАСК «Оранта» в м. Києві, 2 квітня отримала страхове відшкодування в сумі понад 75 тисяч гривень за автомобіль Skoda Fabia, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.
У Харківській області сталася ДТП, внаслідок якої було завдано шкоду здоров’ю пасажира автомобіля, застрахованого за договором ОСЦПВВНТЗ. Третього квітня потерпілий отримав 76 675,51 грн страхового відшкодування.

Похожие пресс-релизы