pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

3 квітня 2012 р. в ТЦ «Майдан» відбулася офіційна церемонія відкриття ресторану сучасної японської кухні Сушия.

3 квітня 2012 р. в ТЦ «Майдан» відбулася офіційна церемонія відкриття ресторану сучасної японської кухні Сушия. Заклад знаходиться на 3 поверсі торгівельного центру. Загальною прощею 417,29 кв.м., ресторан здатен запропонувати якісний сервіс та смачні страви 162 Гостям одночасно.
На урочистій події Гостей зустрічав генеральний директор компанії Роман Романчук: «Нам дуже приємно бути представленими в такому історичному та культурному центрі, як Чернівці. Самобутність – найхарактерніша риса Буковини, також притаманна Японії. Цінності, сформовані впродовж століть, є пріоритетними в цих, начебто зовсім різних, культурах. Я вважаю це спільною точкою та чудовим початком».
У цей день Гостями ресторану були діти одного із дитячих будинків міста, які із задоволенням скуштували страви японської кухні та дізналися більше про культуру країни висхідного сонця.
На церемонії була присутня заступник директора департаменту економіки Чернівецької міської ради Сидляр Руслана Василівна, яка щиро привітала Романа та висловила вдячність за внесок у розвиток міста. «Вхід таких крупних та потужних компаній, як Сушия, відкриває не лише торгівельному центру, а й всьому місту шлях до розвитку, удосконалення, що безумовно є гідною метою» - відзначила пані Руслана.
Традиційно на знак відкриття, почесні Гості разом перерізали стрічку. Після цього всім присутнім була офіційно представлена команда ресторану. Провідні фахівці компанії ретельно відбирали працівників та готували до роботи відповідно стандартам Сушия. Відтепер на них покладено важливу місію – надавати бездоганний сервіс та дарувати Гостям ресторану яскраві враження.
За п’ять років роботи компанія відкрила 28 ресторанів на території України, 15 з яких – у Києві, по 2 – в Житомирі, Дніпропетровську та Одесі, та по 1 – в Борисполі, Луганську, Запоріжжі, Львові, Черкасах та Вінниці. Ресторан Сушия у Чернівцях став 28-м рестораном мережі, але далеко не останнім. Плани компанії в цьому напрямку дуже амбітні. Сушия і надалі збирається залишатися лідером по кількості ресторанів японської кухні в Україні, пропонуючи своїм Гостям корисні, смачні страви та якісне обслуговування.

Похожие пресс-релизы