pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Поспішайте на Сезони чеської кухні у мережі ресторанів «Дрова»!

Чудова новина від Представництва CzechTourism та мережі ресторанів-бістро «Дрова» – свято під назвою «Сезони чеської кухні» триватиме до 27 травня 2012.

Нагадуємо, що з 27 березня у семи київських філіях «Дров» кияни та гості столиці мають нагоду скуштувати справжні чеські страви, взяти участь у квесті, присвяченому об’єктам культурної спадщини ЮНЕСКО у ЧР, отримати подарунки і знижки від партнерів проекту – авіакомпанії «Czech Airlines» та туроператора «Наталі Вояж Сервіс».

Запрошуємо долучитися до квесту пам’ятками ЮНЕСКО, макети яких розміщено в усіх закладах мережі «Дрова». Достатньо лише сфотографувати 3 об’єкти ЮНЕСКО в інтер’єрах ресторанів-бістро, надіслати зображення на адресу [email protected] та отримати свій гарантований сюрПРИЗ!

Тему пам’яток ЮНЕСКО обрано не випадково. Цього року чеські об’єкти Всесвітньої спадщини святкують одразу два ювілеї – 40 років від підписання Конвенції про охорону всесвітньої культурної і природної спадщини ЮНЕСКО та 20- річницю програми ЮНЕСКО в Чехії. Двадцять років тому об’єктами ЮНЕСКО було названо історичний центр Праги, міста Чеський Крумлов і Телч. З того часу здобули визнання ЮНЕСКО загалом 12 чеських і моравських пам’яток.

Повномасштабна презентація чеської кулінарії реалізується в рамках проекту Czech Specials, що був започаткований у 2008 році за ініціативи Національного туристичного управління CzechTourism у співпраці з Асоціацією готелів та ресторанів ЧР та Асоціацією кухарів та кондитерів ЧР. Мета проекту – популяризувати якісну чеську кулінарію, до того ж не лише на внутрішньому туристичному ринку, а й для потенційних гостей з-за кордону.

Похожие пресс-релизы